Lucky Mimi, öltöztethető kutyus - zöld ruha

Lucky Mimi, öltöztethető kutyus - zöld ruha
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

️ Öltöztesd úgy, ahogy szeretnéd. ️ Ruhája levehető, így saját stílusodra öltöztetheted fel Mimit. ️ 3 különböző ruha közül választhatsz. ️ Stílusos és trendi kutyus. Mimi egyébként nagyon élvezi, hogy megosztja a gondolatait, mert miközben ezt teszi - lelkes és kissé titokzatos arckifejezése van. Annyira aranyos! Igaz, hogy nem mindig van neki, de Mimi kiváló kiutat talál minden helyzetből - több véleményt is elolvas, kiválasztja azt a véleményt, ami a legjobban tetszik neki és illik a helyzethez, majd magabiztosan támogatja azt. Bizonyos esetekben mindig képes egy-egy jelentős hallgatással elkábítani beszélgetőpartnerét, majd bájos eleganciával témát váltani a beszélgetésről! Lucky Mimi tulajdonságai: Anyag: plüss Szemei és orra műanyagból készültek A csomagolás mérete: kb. 19.5 x 44 x 12.5 cm Mimi plüss kutya mérete: kb. 35 cm. Mit rejt a termék doboza? 1 db Mimi kutya Lucky Mimi nagyon kecses és karcsú, akárcsak a barátnője. Nézd meg őket, úgy tűnik, egymásnak teremtették őket. Mindig érdekesebb és szórakoztatóbb együtt csinálni a dolgokat. Nem gondolod? Ha érdekelnek a társadalmi és kulturális események, Lucky Mimi egy gyönyörű barátnő a számodra! Izgalmasabb lesz új könyveket nézegetni, népszerű kiállításokat és filmpremiereket látogatni, majd elegáns beszélgetéseken részt venni, ahol a sajátos véleményeddel lenyűgözhetsz másokat!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 19.690 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

György

2023-01-27 11:48:34

7.5


ll

Éva

2023-01-27 10:45:38

10


Korrekt volt minden.

Éva eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltán János

2023-01-27 08:31:00

9.5


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.