Liebherr CFf 2080 - SZÉPSÉGHIBÁS - Fagyasztóláda

Liebherr CFf 2080 - SZÉPSÉGHIBÁS - Fagyasztóláda
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

SZÉPSÉGHIBÁS megjelölésű termékeink szépséghibás készülékek, ezen termékeket jelentős kedvezménnyel tudja most megvásárolni. Az új termék doboza, eredeti csomagolása a szállítás folyamán megázott, eltépődött, és apró esztétikai sérülése van a készüléknek, ezért újracsomagoltuk. Ezen a kedvező áron csak ez az egy darab áll rendelkezésünkre, így mihamarabb csapjon le rá! A fagyasztó elején, lent kis horpadás látható. CFf 2080 PureFagyasztóláda StopFrost funkcióval. Ebben a fagyasztóládában a nyári gyümölcsök, a disznóvágás termékei és a napi mirelit is bőven elfér, és akár -15 Celsius fokos helyiségben is tárolhatja, tehát a garázsban is jó helye van. FrostProtect A fagyasztókészülékek akár alacsony környezeti hőmérsékleten történő optimális üzemelése érdekében a készülékek FrostProtect tulajdonságuk révén -15 °C-ig ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek. Akkor is hatékonyan üzemelnek tovább, ha a környezeti hőmérséklet +10 °C alá csökken. Így ezeket a készülékeket nem fűtött helyiségekben, például garázsokban is el lehet helyezni. Teljesítmény és fogyasztás Teljes térfogat 353 l Fagyasztórekesz térfogata 353 l Ebből 4-csillagos rekesz 353,0 l Feszültség 220-240 V ~ Frekvencia 50 Hz Teljesítményigény 1,5 A Energiahatékonysági osztály F Energiafogyasztás évente 274,00 kWh/a Klímaosztály SN-T Zajszint 32 dB Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátási osztály B Méretek és tömegek Külső méretek (Ma./Szé./Mé.) 82,5 / 125,5 / 72,2 cm Magasság / szélesség / mélység (csomagolással) 849,0 / 1.263,0 / 720,0 mm Súly (csomagolás nélkül) 56,90 kg Súly (csomagolással) 62,00 kg Kezelés és funkciók Hőmérsékleti tartomány fagyasztórész -14 °C-tól -28 °C-ig Vezérlés Elektronikus vezérlés Kezelés tipke Szabályozható hűtő körfolyamatok 1 Hőmérsékletjelző fagyasztórész Zavar: Figyelmeztető jel optikai és akusztikus FrostControl Ajtóriasztás optikai és akusztikus Gyerekbiztosítás Záráscsillapítás — Hálózatba kapcsolható (SmartDevice kompatibilis) — SmartDeviceBox — Fagyasztórekesz Raktározási idő üzemzavarnál 40,00 h Teljes fagyasztóképesség 15,00 kg / 24h Csillagjelzés 4 Hűtőtechnológia SmartFrost StopFrost-rendszer A leolvasztás folyamata kézi Hűtőakkuk 0 Beakasztható kosarak 2 Kosarak maximális száma (lásd az ábrán) 5 Olvadékvíz lefolyó Dizájn és anyagok Ajtódizájn — Szín fehér Ajtó/fedél anyaga acél Oldalfalak anyaga acél Fogantyú Fogantyúmélyedés
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 179.900 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 8.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

János

2023-01-30 23:45:31

10


❤️❤️

János eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-30 22:30:44

10


Minden rendben volt

Richárd Márk

2023-01-30 22:09:44

10


.


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.