Kézi fémkereső, Kézi Fémdetektor

Kézi fémkereső, Kézi Fémdetektor
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Garantáltan megtalálod azt, amit keresel! Könnyen hordozható, kényelmesen fogható. Ne gondolj semmi bonyolultra! A kütyü használata roppant mód egyszerű. Kincskeresőknek ideális! Miért szükséges egy fémkereső a házhoz? Több oka is lehet, de a KütyüBazár most azt a két fő indokot sorolja fel Neked, ami miatt biztosan kötelező kellék egy háztartásban a detektor. Tudd, hova vered be a szöget! Ha egy új képet akarsz felakasztani a falra, elsőként is egy akasztót kell készíteni neki. Vagy fúrsz vagy szögelsz egyet, de mindenképp a falon teszed ezt meg. Azonban nem mindegy, hogy hol vájsz lyukat a falba, mert könnyedén elvághatsz egy vezetéket vagy kilyukaszthatsz akár egy csövet is. Ezt a kellemetlenséget azonban elkerülheted, ha pontosan tudod, hogy merre szabad a pálya! Ehhez nyújt segítséget a kézi fémkereső, amely vibráló hangjelzéssel és fényekkel jelzi, hogy hol vannak a tiltott területek, amelyeknél jobb ha nem is próbálkozol. Új hobbi láthatáron! Izgalmas és egyedi szabadidős tevékenységet keresel? Gondoltál már a kincskeresésre? Vagy ha úgy jobban tetszik, a hobbi régészkedésre? Nem is képzelnéd, de rengeteg ember foglalkozik hobbi szinten a kincskereséssel, sőt törvényes keretek között mini régészeti kutatásokat is szerveznek. Ők már sportként tekintenek a fémkeresőzésre. Azonban nem kell megijedned, ha csak egy apró, leejtett fémet akarsz vele megkeresni is tökéletes választás az eszköz! Tulajdonságok Bőrrel bevont fogórész Méret: 41 x 8.5 x 4.5 cm 9 V-os elemmel működik (nem tartozék) Mit rejt a termék doboza? 1 db Kézi fémkereső
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 9.760 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

György

2023-01-27 11:48:34

7.5


ll

Éva

2023-01-27 10:45:38

10


Korrekt volt minden.

Éva eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltán János

2023-01-27 08:31:00

9.5


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.