Kétrétegû macskaszõnyeg, macskaalom elé vagy állattartó ládába

Kétrétegû macskaszõnyeg, macskaalom elé vagy állattartó ládába
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Nem kell többé a macskaalmot sepregetned! Puha anyagát minden cica megszereti, Macskaalom elé vagy kisállattartóba is helyezhetõ, Ennél dizájnosabb és diszkrétebb megoldás aligha létezik, Ne kockáztasd, hogy az alomdarabok a padlódon kössenek ki! Cicusod gyakran széthordja a macskaalmot a földön, amit persze neked kell feltakarítanod? Elõfordul hogy kisállathordozóban szállítod kedvenced, amiben kellemetlenül érzi magát? Ezentúl nem kell egyfolytában macskaalmot takarítanod hiszen a Kétrétegû macskaszõnyeg összegyûjti a lehullott darabokat, megkönnyítve a takarítás fáradalmait, Kellemes anyagát hamar megszeretik a cicák, így ha kisállathordozóba helyezed, máris komfortosabban utazhat kedvenced, Hasznos információk: A macskaszõnyeg két rétegû, A felsõ réteg lyukacsos, amin keresztül bejut a lehullott alom vagy más szennyezõdések a szõnyeg közepébe, ami azért is elõnyös, mert így a felsõ réteg mindig tiszta és száraz marad, Az alsó réteg pedig vízálló így megfogja a piszkot mindaddig, amíg a szõnyeg oldalán lévõ tépõzáras nyíláson ki nem ürítjük azt, A felsõ réteg puha gumiszerû anyagból van ami kényelmet ad a rajta fekvõ vagy járkáló kedvencünknek, A termék tulajdonságai: - Mérete:30x45 cm - Színe: fekete - Anyaga: EVA gumihab, szövet - Vízálló Mit rejt a termék csomagolása? - 1db Kétrétegû macskaszõnyeget, macskaalom elé vagy állattartó ládába Nem kell többé a macskaalmot sepregetned! Puha anyagát minden cica megszereti, Macskaalom elé vagy kisállattartóba is helyezhetõ, Ennél dizájnosabb és diszkrétebb megoldás aligha létezik, Ne kockáztasd, hogy az alomdarabok a padlódon kössenek ki! Cicusod gyakran széthordja a macskaalmot a földön, amit persze neked kell feltakarítanod? Elõfordul hogy kisállathordozóban szállítod kedvenced, amiben kellemetlenül érzi magát? Ezentúl nem kell egyfolytában macskaalmot takarítanod hiszen a Kétrétegû macskaszõnyeg összegyûjti a lehullott darabokat, megkönnyítve a takarítás fáradalmait, Kellemes anyagát hamar megszeretik a cicák, így ha kisállathordozóba helyezed, máris komfortosabban utazhat kedvenced, Hasznos információk: A macskaszõnyeg két rétegû, A felsõ réteg lyukacsos, amin keresztül bejut a lehullott alom vagy más szennyezõdések a szõnyeg közepébe, ami azért is elõnyös, mert így a felsõ réteg mindig tiszta és száraz marad, Az alsó réteg pedig vízálló így megfogja a piszkot mindaddig, amíg a szõnyeg oldalán lévõ tépõzáras nyíláson ki nem ürítjük azt, A felsõ réteg puha gumiszerû anyagból van ami kényelmet ad a rajta fekvõ vagy járkáló kedvencünknek, A termék tulajdonságai: - Mérete:30x45 cm - Színe: fekete - Anyaga: EVA gumihab, szövet - Vízálló Mit rejt a termék csomagolása? - 1db Kétrétegû macskaszõnyeget, macskaalom elé vagy állattartó ládába
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 6.490 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Éva

2023-01-27 10:45:38

10


Korrekt volt minden.

Éva eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltán János

2023-01-27 08:31:00

9.5


Minden rendben volt

Natália

2023-01-27 08:05:02

8.5


Minden rendben volt a megrendelés intézésével kapcsolatban.

Natália eddig 3.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.