Hőre zsugorodó hüvely ónnal (100db)

Hőre zsugorodó hüvely ónnal (100db)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Ezermesterként biztos előfordult már veled is, hogy két vezetéket össze kellett forrasztanod. Ezt kétféleképpen teheted meg. Választhatod a hagyományos többlépcsős módszert: Előkapod a pákát, felhevíted, teszel, a vezetékre egy kis cint összeforrasztod, szigeteled és már kész is. Vagy: Van egy másik választásod, amivel egylépésben elvégezheted a forrasztást. Ez pedig nem más, mint a Hőre zsugorodó forrasztóhüvely! Miért jó ez neked? Nem lesz szükséged a pákára, cinre, szigetelőszalagra, ha össze kell forrasztanod két vezetéket. Mindössze ennyit kell tenned: Helyezd rá a forrasztóhüvelyt az egyik vezetékre. Sodord össze a vezetékek végét, illeszd a hüvelyt oda, ahol a két vezeték érintkezik. Olvaszd rá öngyújtóval, zsebsárkánnyal vagy bármivel, ami ezeket tökéletesen helyettesíti. És kész vagy. Kaptál egy tökéletesen összeforrasztott vezetéket, mely egyben szigetelt és vízálló is. Ennyire egyszerű az egész. Válaszd Te is a Forrasztóhüvelyt, hogy ne legyen a munkád 'feszültséggel' teli. Tulajdonságok: Hüvely anyaga: Poliolefin Mag anyaga: Ónozott réz Zsugorodási arány: 3:1 4-féle méret Max 24V-ig használható Fehér: Hossza: 24 mm Átmérője: 2,5 mm Beköthető vezeték keresztmetszete: 0.5 - 1 mm Piros: Hossza: 40 mm Átmérője: 4,4 mm Beköthető vezeték keresztmetszete: 1 - 1.5 mm Kék: Hossza: 42 mm Átmérője: 6,2 mm Beköthető vezeték keresztmetszete: 2.5 - 4 mm Sárga: Hossza: 40 mm Átmérője: 7 mm Beköthető vezeték keresztmetszete: 4 - 6 mm Mit rejt a termék doboza? 35db Piros Forrasztó hüvelyt 30db Kék Forrasztó hüvelyt 10db Sárga Forrasztó hüvelyt 25db Fehér Forrasztó hüvelyt
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

József

2023-03-29 17:14:21

10


Minden rendben volt.

József eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-03-29 15:35:50

10


Teljes mértékben elégedett vagyok az áruház szolgáltatásaival.

Andrea eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

István

2023-03-29 10:26:29

10


Csak ajánlani tudom!


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.