HomeFort FKF 56202 Fali ventilátoros fűtőtest (Home by Somogyi)

HomeFort FKF 56202 Fali ventilátoros fűtőtest (Home by Somogyi)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Távirányítóval egyszerűen irányítható. Heti program beállítással. Érzékeli az ablaknyitást. Elektromos termosztáttal. Ez a ventilátoros fűtőtest tökéletes megoldás lehet bármilyen lakásba, vagy nyaralóba, hétvégi házakba is! A termék elegáns kivitelének köszönhetően a lakás dísze is lehet. Letisztult dizájnja nem fogja elrontani az otthon hangulatát. Kétféle fűtési fokozat közül lehet választani: 1000W vagy 2000W. A lengő légterelő lamellák segítségével irányítható a kifújt levegő, így biztosan oda fogja fújni, ahova szeretnéd. Biztonságos használatát a túlmelegedés elleni védelme biztosítja, hisz túlmelegedés esetén kikapcsol. A mindennapok során rendkívül praktikus, hisz elektromos termosztáttal rendelkezik, érzékeli az ablaknyitást és heti program beállítási lehetőség is található benne. Fürdőszobába nem telepíthető! A termék tulajdonságai: Elhelyezés: fali Fűtési fokozatok: 1000 W / 2000 W Programozhatóság: heti program / ablaknyitás érzékelés Kikapcsolásidőzítés: 8 órás Funkciók: csak ventilátor üzemmód; légterelés; termosztát Beállítható hőmérséklet tartomány: 18 – 45 °C Ideális helyiségméret: 30 m² Zajszint : 55 dB(A) Tápkábel hossza: 1,55 m Tápellátás: 230 V~ / 50 Hz Méret: 58,5 x 19,5 x 13 cm Tömeg: 3,1 kg Mit rejt a csomag? 1 darab FKF 56202 Fali ventilátoros fűtőtestet 1 darab Távirányítót
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 48.260 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 2.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 25% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Dénes

2023-03-31 17:16:40

10


Szuper

Dénes eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Hajni

2023-03-30 15:37:11

9.5


Minden rendben volt,ez működik.

Hajni eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Péter

2023-03-30 13:43:25

10Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.