Gyakorló Füzet Gyermekeknek - vonal gyakorló

Gyakorló Füzet Gyermekeknek - vonal gyakorló
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Gyakorolni szeretnéd gyermekeddel a vonalvezetést? Megismertetnéd gyerkõcöddel a geometria világát? Esetleg bemutatnád neki milyen nagyszerû a pontösszekötés? A játszva tanulásban hiszel? Akkor a Gyakorló Füzetet nektek találták ki! Ez a füzet a lehetõ legnagyszerûbb, ha gyermeked tudását fejleszteni szeretnéd! És hogy miért is olyan nagyszerû és elengedhetetlen, minden gyermek számára? A Gyakorló Füzetben letörölhetõ lapok vannak, úgyhogy, akár 100x-or is használhatjátok, újra és újra. Amíg örömötöket lelitek benne vagy amíg már nincs gyermeked kisujjában a vonalvezetés. A Gyakorló Füzet Gyermekeknek Tulajdonságai: Vonal Gyakorló, Geometriai Alakzat Füzet Mérete: 28,7cm x 21cm Pontösszekötõ Mérete: 20,8cm x 14,1cm Szivacs mérete: 15cm x 5cm Vonal Gyakorló ajánlott életkor: 1.5 - 4 éves korig Geometriai Alakzatok ajánlott élekor: 3 ? 5 éves korig Pontösszekötõ ajánlott életkor: 3-7 éves korig A Vonal Gyakorló 48 oldalas A Geometriai Alakzatok 46 oldalas A Pontösszekötõ 64 oldalas A lapok letörölhetõek, többször használhatóak Mit rejt a terméked doboza? 1db Gyakorló Füzetet 2db Filctollat 1db Szivacsot Gyakorolni szeretnéd gyermekeddel a vonalvezetést? Megismertetnéd gyerkõcöddel a geometria világát? Esetleg bemutatnád neki milyen nagyszerû a pontösszekötés? A játszva tanulásban hiszel? Akkor a Gyakorló Füzetet nektek találták ki! Ez a füzet a lehetõ legnagyszerûbb, ha gyermeked tudását fejleszteni szeretnéd! És hogy miért is olyan nagyszerû és elengedhetetlen, minden gyermek számára? A Gyakorló Füzetben letörölhetõ lapok vannak, úgyhogy, akár 100x-or is használhatjátok, újra és újra. Amíg örömötöket lelitek benne vagy amíg már nincs gyermeked kisujjában a vonalvezetés. A Gyakorló Füzet Gyermekeknek Tulajdonságai: Vonal Gyakorló, Geometriai Alakzat Füzet Mérete: 28,7cm x 21cm Pontösszekötõ Mérete: 20,8cm x 14,1cm Szivacs mérete: 15cm x 5cm Vonal Gyakorló ajánlott életkor: 1.5 - 4 éves korig Geometriai Alakzatok ajánlott élekor: 3 ? 5 éves korig Pontösszekötõ ajánlott életkor: 3-7 éves korig A Vonal Gyakorló 48 oldalas A Geometriai Alakzatok 46 oldalas A Pontösszekötõ 64 oldalas A lapok letörölhetõek, többször használhatóak Mit rejt a terméked doboza? 1db Gyakorló Füzetet 2db Filctollat 1db Szivacsot
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 7.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Hajni

2023-03-30 15:37:11

9.5


Minden rendben volt,ez működik.

Hajni eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Péter

2023-03-30 13:43:25

10


Zoltán

2023-03-30 13:14:51

10


legjobb áruház


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.