Menü
Villámajánlatok onlineTombola Mi az onlinePénztárca?
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok onlineTombola Mi az onlinePénztárca?

Gorenje FIU609EA1 Beépíthető fagyasztószekrény, bútorlap nélkül

Gorenje FIU609EA1 Beépíthető fagyasztószekrény, bútorlap nélkül
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

Két munkatársunk saját autóinkkal szállítanak! Szállítási információkért kattintson ide! 5 év jótállással vásárolhat! Beüzemelés szolgáltatásunk a készülék mellé NEM választható. Gorenje FIU609EA1 Beépíthető fagyasztószekrény, bútorlap nélkül LAPOS ZSANÉR Könnyebb ajtóhasználat. A nagy teherbírású zsanér lehetővé teszi a nehezebb tárgyak tárolását az ajtó rekeszeiben, valamint az ajtó 115°-os szögben történő kinyitását. Ez lehetővé teszi a belső tér letisztultabb megjelenését, és kényelmesebbé válik az élelmiszer bepakolása is, hiszen az ajtó nem fog becsukódni közben. Ha az ajtó nyitva marad, a zsanér teljesen becsukja az energiamegtakarítás érdekében. Gyors fagyasztás A gyorsfagyasztás funkció -24 °C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az abban levő ásványi anyagok legjavát. A hőmérséklet automatikusan lecsökken -24°C-ra és állandó marad a következő 50 órán át, majd mélyhűtő visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre. Költséghatékony A 15 éves, vagy annál idősebb készülékek akár háromszor több energiát fogyasztanak, mint az újak. Az új Gorenje modellek kiváló hőszigeteléssel, valamint továbbfejlesztett ajtótömítéssel, élvonalbeli hűtőrendszer-alkatrészekkel és elektronikus szabályozással rendelkezek, melyek a lehető legkevesebbre csökkentik az áramfelhasználást. Termékcsalád: Fagyasztószekrény Beépíthetőség szerinti kivitel: Pult alá beépíthető Designvonal: Advanced designvonal Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: E Noise class: C Szín: Fehér Ajtó anyaga: Maratott fém Ajtózsanér: Ollós (kivetőpántos) ajtózsanér Alapzat típusa: 4 adjustable feet Fagyasztási hőmérséklet intervallum jelzés (csillagszám): 4 csillag Klimaosztály: -Szubtrópusi -Szubnormál -Normál Hatékonyság Teljes űrtartalom: 101 l Fagyasztó űrtartalma: 101 l Fagyasztási kapacitás (24 órás): 4.601 kg Max. tárolási idő áramszünet esetén (óra): 14 óra Becsült éves energiafogyasztás: 178 kWh Vezérlés Kijelző: LED kijelző Működés típusa: Elektronikus Túl sokáig nyitva lévő ajtó: Flashing text message »do« Meghibásodás esetén hangjelzések Túl magas hőmérséklet a fagyasztótérben: Piros fényjelzést ad a készülék Szabályozható hőmérséklet: Igen Fagyasztó leolvasztási módja: Manuális Termékjellemző Gyorsfagyasztás kapcsoló: Igen Memorizálás meghibásodás esetén: Nem EcoMode energiatakarékos üzemmód: Nem Felszerelés Jégkockatartó: Nem Fagyasztórekesz: 3 rekesz Fagyasztótér világítás: Világítás nélküli kivitel Hűtő ventillátor: Nem Ajtózár: Nem Technikai adatok Hűtőfolyadék/gáz/: R600A A készülék lefektetése: Nem engedélyezett Különálló hűtőrendszerek száma: 1 Kompresszorok száma: 1 kompresszor A termék szélessége: 595 mm A termék magassága: 818 mm A termék mélysége: 545 mm Teljesítmény: 220-240 V Frekvencia: 50 Hz Csatlakoztatási teljesítmény: 115 W
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 149.900 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 7.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 15% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

István

2023-06-05 17:10:32

10


Én teljes egészében elégedett vagyok a weboldallal, a termékekkel, a szállítással.

István eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zsolt

2023-06-05 14:40:23

9.5


Ok.

Zsolt eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Margit

2023-06-05 13:09:37

9


ok

Margit eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem