Futó övtáska számtartóval

Futó övtáska számtartóval
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><div class='container'> <ul class='xy1' style='list-style-type: none; padding: 0; margin: 0;'> <li class='' style='opacity: 1;'> <div class='lyrow' style='display: block;'> <div> <div class='view'> <div class='row editor-no-margin clearfix' id='97d-334-3fe-c84' data-background-image='' style='background-color: rgba(0, 0, 0, 0);'> <div class='col-sm-6 column' style='text-align: left;' data-background-color='rgb(245, 245, 245)'> <div class='box box-element ui-draggable' data-type='paragraph' style='left: 0px;' id='647-7a6-5cf-b83'> <div class='view' style='text-align: left;'> <p> <span style='color: #000080;'> <img src='../../img/pipa.png' alt='pipa' width='25' height='25' style='display: inline-block;'> </span> Tökéletes kiegészítő futóversenyekkor. <br> <span style='color: #000080;'> <img src='../../img/pipa.png' alt='pipa' width='25' height='25' style='display: inline-block;'> </span> Kényelmes, állítható pánttal. <br> <span style='color: #000080;'> <img src='../../img/pipa.png' alt='pipa' width='25' height='25' style='display: inline-block;'> </span> Számtartóval. </p> </div> </div> <div class='box box-element ui-draggable active' data-type='image' style='left: 0px;' id='376-815-51e-407'> <div class='view' style='text-align: left;'> <img src='https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/sda.jpg' data-pid='' class='img-responsive' title='Futó övtáska számtartóval' data-toggle='' data-hover='' data-link='' id='7e4-b1d-8af-0ce' style='display: inline-block;'> </div> </div> </div> <div class='col-sm-6 column' style='text-align: left;' data-background-color='rgb(245, 245, 245)'> <div class='box box-element ui-draggable' data-type='paragraph' style='left: 0px;' id='84c-ab3-0d8-e90'> <div class='view' style='text-align: left;'> <p style=''> <strong> A futás a mindened és szoktál futóversenyekre is járni? Ha a kérdésekre igen a válaszod, akkor ez a futó övtáska Neked lett kitalálva! </strong> </p> <p style=''> A futó övtáskában eltudod helyezni az olyan apró tárgyaidat, mint kulcs, vagy szőlőcukor, így azokat nem kényelmetlenül a zsebedben kell hordanod, ezáltal megakadályozhatod az elhagyásukat. Az övtáska számtartóval is el van látva, így futóversenyekkor akár oda is felteheted a számodat, így jól látható és biztonságos helyen lesz az is. </p> </div> </div> <div class='box box-element ui-draggable' data-type='paragraph' style='left: 0px;' id='531-0bd-b10-8da'> <div class='view' style='text-align: left;'> <p> <strong> A termék tulajdonságai: </strong> </p> <p> Anyag: spandex </p> <p> Rögzítés: csatos (állítható) </p> <p> Mérete: kb.: 22 × 3,5 cm </p> <p>   </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

György

2023-01-27 11:48:34

7.5


ll

Éva

2023-01-27 10:45:38

10


Korrekt volt minden.

Éva eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltán János

2023-01-27 08:31:00

9.5


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.