Fiskars időkapcsoló dupla kimenettel

Fiskars időkapcsoló dupla kimenettel
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><div class='container'> <ul class='xy1' style='list-style-type: none; padding: 0; margin: 0;'> <li class=''> <div class='lyrow' style='display: block;'> <div> <div class='view'> <div class='row editor-no-margin clearfix' id='747-edc-ada-2c6' data-background-image='' style='background-color: rgba(0, 0, 0, 0);'> <div class='col-sm-6 column' style='text-align: left;' data-background-color='rgb(245, 245, 245)'> <div class='box box-element ui-draggable active' data-type='paragraph' style='left: 0px;' id='5f3-131-e0d-0d7'> <div class='view' style='text-align: left;'> <span id='c87-0f8-faa-00a'> <span id='21d-5c0-304-186'> <img src='../../img/pipa.png' alt='pipa' id='230-854-af5-54c' width='25' height='25' style='display: inline-block;'>  Univerzális csatlakozó <br> <img src='../../img/pipa.png' alt='pipa' id='230-854-af5-54c' width='25' height='25' style='display: inline-block;'>  Akár 360 percig is locsol <br> <img src='../../img/pipa.png' alt='pipa' id='230-854-af5-54c' width='25' height='25' style='display: inline-block;'>  Elemes működtetés <br> <br> <span> Ez a Fiskars dupla kimenetes időkapcsoló könnyen programozható a két tömlő egymástól független vagy egyidejű üzemeltetésére, valamint a locsolási-indítási és befejezési időre, gyakoriságra és időtartamra is, így többé nem neked kell a locsolással törődni. <strong> Ha nem vagy otthon, vagy nem akarsz minden nap ezzel foglalkozni, egyszerűen beállítod, és megoldja helyetted a munkát! </strong> </span> <br> <span> A csaptelep-csatlakozó három menettel rendelkezik, hogy a legtöbb elterjedt csaphoz csatlakoztatni lehessen, tehát más márkákkal is kompatibilis az univerzális csatlakozójának köszönhetően. </span> <br> <span> Alacsony töltöttség esetén megállítja a locsolást, ez az alacsony töltöttség-védelem, így nem fog hamar tönkremenni. </span> <br> <br> <strong> A termék jellemzői: </strong> <br> <span> Locsolás időtartama 1 és 360 perc között van. </span> <br> <span> Eső általi késleltetés 7 napig. <br> Működtetés 2xAA elemmel (nem része a terméknek). </span> <br> <br> <strong> Mit rejt a csomag? </strong> <br> 1 db Fiskars dupla kimenetes időkapcsolót. </span> </span> </div> </div> </div> <div class='col-sm-6 column' style='text-align: left;' d </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 21.890 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 1.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

László

2023-02-04 13:09:41

10


Nagyon elégedett vagyok.

László eddig 32.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Román

2023-02-04 13:00:11

10


szuper

Román eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Dénes

2023-02-04 09:20:40

8


Nagyon jó komunikáció, korrekt kiszállítás.

Dénes eddig 17.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.