Fenyőfa ablakdísz

Fenyőfa ablakdísz
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

️ LED fényforrás ️ Tökéletes karácsonyi ajándék és dísz ️ Elemmel működik Karácsonykor nem csak a szívünket öltöztetjük ünneplőbe, de az otthonunkat is szeretnénk kicsinosítani. Az ablakdísz a szeretet ünnepének előhírnöke. Ha Te is szeretnéd ünnepivé varázsolni az otthonod, akkor az egyik legjobb eszköz erre a fenyőfa ablakdísz, mely varázslatos hangulatot teremt otthonodban. A dísz 35 darab melegfehér LED fényforrásból áll. A kis fogyasztású LED-nek köszönhetően a tápellátás elemről történik, melyhez tartozik 2 darab tapadókorong. Ezek segítségével könnyedén felhelyezheted az ablakra. Az eszköz 3 darab elemmel működik. Az ablakdíszt beltéri használatra tervezték, melyet használhatsz folyamatos üzemmódban vagy ismétlődő időzítéssel is. Termékjellemzők: Elhelyezhető: beltéren Fényforrása: LED Fényforrás száma: 35 darab Fényforrás színe: melegfehér Mérete: 28 x 33 cm Tápellátás: 3 x 1,5 V AA elem, (nem tartozék) Világítás: folyamatos üzemmód, vagy 6h ON/18h OFF ismétlődő időzítés 50 cm átlátszó vezetékkel Mit rejt a termék doboza? 1 db fenyőfa ablakdísz
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.890 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Hajni

2023-03-30 15:37:11

9.5


Minden rendben volt,ez működik.

Hajni eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Péter

2023-03-30 13:43:25

10


Zoltán

2023-03-30 13:14:51

10


legjobb áruház


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.