Fali rendszerező, szerszámtartó - 2 db tábla (Handy)

Fali rendszerező, szerszámtartó - 2 db tábla (Handy)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Kompakt s mégis optimális elrendezést biztosít. Vess véget a konstans keresgélésnek. A legtöbb szerszámod elhelyezhető rajta. Gyors és egyszerű összeszerelés. A termék tulajdonságai: Táblák száma: 2 db Táblák mérete: 475 x 272 x 15 mm Táblák teherbírása: max. 15 kg Csavarhúzó tartó teherbírása: max. 1 kg Táblák színe: Fekete Rögzítőelemek száma: 14 db Rögzítőlyukak száma / sor: 28 db x 2 tábla Rögzítőlyukak száma / oszlop: 6 db x 2 tábla Rögzítőelemek színe: Narancssárga Rögzítőtálca mérete: 228 x 87 mm Tárolódobozok száma: 4 db Tárolódobozok méretei: 100 x 100 x 50 mm Rögzítőelemek fajtája: 4 féle Táblák rögzítése: 6 rögzítőlyuk / tábla Anyaga: Műanyag (PP) Mit rejt a termék doboza? 2x fali tábla 14x rögzítőelem 4x tárolódoboz Tégy le a véget nem érő keresgélésnek, rendszerezd szerszámaid a saját igényeid szerint. Gyorsan és egyszerűen összeállítható rendszerező segítségével nem kell többé a szanaszét lévő szerszámaid között kutatni. A legtöbb szerszám számára tökéletes tárolási megoldást kínál ez a két tábla, amelyet tetszés szerint helyezhetsz el.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 5.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Ibolya

2023-01-27 19:44:10

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Ibolya

2023-01-27 19:43:51

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-27 19:32:28

10


Ár-értékarány rendben

Katalin eddig 7.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.