Etető és automata itató tál kis kedvenceknek - Zöld

Etető és automata itató tál kis kedvenceknek - Zöld
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Praktikus és látványos megoldás! Nincs több kiömlés, vagy kiborítás Ne hagyd szomjazni a háziállatkádat! Az automata vízadagoló biztosítja a frissítőt a kedvencednek! A te kedvenced is folyton kiönti az itatótálból a vizet, amíg távol vagy? Később, amikor hazaérsz, akkor pedig úgy néz rád, mint akit már egy hetes szomjúság gyötör? Képzeld! Van erre egy praktikus megoldás, mindez egy látványos formatervezéssel. A kettő az egyben etető és automata itató tál tökéletesen ellátja a kedvenced szükségleteit. Legyen szó ételről, vagy italról. A cica formájú kialakítású etetőtál különleges megjelenést kölcsönöz nem, amely egy automata itatóval egészül ki. A mellette található 0,5 literes kiszerelés automatikusan adagolja a kedvencednek szükséges folyadékot. Anélkül, hogy azt ki tudná borítani. Ints búcsút a kiömlött víznek, az összetapicskált helyiségnek, és a sóvárgásnak a frissítő után. Válaszd a praktikus etető és itatótálat, amivel új színt vihetsz a kedvenced birodalmába. Csak kattins a kosárba gombra! Az Etető és automata itató tál kis kedvenceknek tulajdonságai - Teljes mérete: 27x 23 x 16cm - Tál mérete: 12,5 x 4 cm - Palack mérete 16x 7 cm - A palack űrtartalma: 0,5 liter - Anyaga:PP Műanyag - Választható színvilág: Rózsaszín, kék, szürke, zöld Mit rejt a termék doboza? - 1 db Etető és automata itató tál kis kedvenceknek
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 6.490 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 15% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

sándor

2023-03-22 05:20:11

10


Jó lehetőség annak aki nem városban él. Megoldás a vásárlási gondokra.

sándor eddig 6.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zsolt János

2023-03-21 15:29:05

10


Szuper

Zsolt János eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Lászlóné

2023-03-21 14:32:50

10


Azért pár ezer forint kedvezmény is sokat jelent.

Lászlóné eddig 6.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.