Csúszásgátló Matrica

Csúszásgátló Matrica
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size:18px;"><strong id="ac5-6a9-5e7-797"> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Könnyen felhelyezhető</strong><br id="5c4-46a-51c-f68" /> <strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Biztonságossá teszi a fürdőszobát és a lépcsőket</strong><br id="175-682-8a3-198" /> <strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Modern megjelenésével feldobja a fürdőszobát</strong><br id="921-6ed-0aa-08f" /> <strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Erősen a felülethez tapad</strong></span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" />Mennyiségi kedvezmény!</strong></span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>Téged is zavar a csúszós fürdőszoba padló vagy lépcső? Szeretnéd szeretteid és magad megvédeni bármilyen esetleges otthoni balesettől?</strong></span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong> A nedves és csúszós fürdőszoba padló és a lépcső gyakran komoly <img alt="" src="https://topbolt.hu/custom/topbolt/image/cache/w0h0q100np1/ckeditor/csik6.png" style="width: 60%; float: right;" /> veszélyforrás lehet a Csúszásgátló Matrica nélkül!</strong><br /> <br /> Felhelyezése nagyon egyszerű, húzd le a védőcsíkot majd helyezd a felragasztani kívánt felületre! Az erős ragasztónak köszönhetően nem mozdul el, biztosan odatapad. Kerekített formájának köszönhetően modern külsőt kölcsönöz a padlónak, hajszálvékonysága miatt egyáltalán nem zavaró, alig lehet érzékelni. Idősek és gyerekek számára kifejezetten ajánlott, meggátolja az esetleges elcsúszásos baleseteket.</span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>Termék tulajdonságai:</strong><br /> Mérete: 2 x 20 cm<br /> Színe: Áttetsző<br /> Öntapadós ragasztás<br /> <br /> <strong>Mit rejt a termék doboza?</strong><br /> 5 db Csúszásgátló matricát</span> </p> <hr /> <p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Ne aggódj! Nyugalom garancia!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küldd vissza 30 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt.hu címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát. </span> </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.090 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Zsolt

2023-03-24 22:37:51

10


Ha minden ötcsillagos, milyen egyéb vélemény írjak még?

Lászlóné

2023-03-24 21:08:05

10


10 pont

Viktor

2023-03-24 12:31:38

10


Korrekt volt minden

Viktor eddig 7.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.