Csempematrica, öntapadós csempematrica 15 db B minta

Csempematrica, öntapadós csempematrica 15 db B minta
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Vigyél egy kis színt fürdőszobád vagy konyhád csempéi közé öntapadós csempematricával!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>Egyhangú a fürdőszobád, konyhád?</strong></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">A Topbolt öntapadós csempematricának hála nem kell fúrni, faragni és nem kell mélyen a zsebedbe sem nyúlnod a díszítés miatt. A termék öt különböző mintában kapható. A matricák az  élénkebb színvilágtól kezdve a tompa, letisztultabb árnyalatokig, szinte bármilyen színben kaphatóak. Egyedi rajzolat, díszesebbnél díszesebb darabok.</span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Egyszerű a felhelyezése. Öntapadós, szedd le a hátlapi fóliát, és már ragaszthatod is fel a csempére, síkfelületekre. Vízálló, nyugodtan felhasználhatod a fürdőszobában és a konyhában is. Bútorlapjaidra is felrakhatod.</span> </p> <p id="a09-c7d-136-97f"><span style="font-size:18px;"><strong>A Csempematrica tulajdonságai:</strong></span> </p> <p id="6a9-ca8-0d2-0e7"><span style="font-size:18px;">Méret: 10 x 10 cm</span> </p> <p id="f9a-d42-5cb-b7b"><span style="font-size:18px;">Anyag: PVC műanyag</span> </p> <p id="1db-563-0cd-9f7"><span style="font-size:18px;">Vízálló</span> </p> <p id="88c-a6b-52f-63d"><span style="font-size:18px;">Öntapadó</span> </p> <p id="319-89f-718-bce"><span style="font-size:18px;"><strong>Mi van a dobozban?</strong></span> </p> <p id="415-e4e-f7f-6cf"><span style="font-size:18px;">15 db Csempematrica</span> </p> <hr /> <p><span style="font-size:18px;"><object product_sku="KBS-303-05" type="addtocart"></object></span><span style="font-size:18px;"><em><strong>Ne aggódj! Nyugalom garancia!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küldd vissza 30 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát. </span> </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Éva

2023-03-21 11:59:10

10


Ok

Éva eddig 2.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zsuzsa

2023-03-21 11:49:51

10


Minden ok!

Zsuzsa eddig 14.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Attila

2023-03-21 10:08:15

10


Jó árban volt a termék és kedves, személyes az ügyintézés.

Attila eddig 6.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.