Biztonságos konzervnyitó (Éles perem nélkül)

Biztonságos konzervnyitó (Éles perem nélkül)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size:18px;"><strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Éles perem nélküli, biztonságos nyitás!<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Egyszerű és gyors használat!<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Prémium minőségű, rozsdamentes acél kialakítással!</strong></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Neked is meggyűlik a bajod a konzervdobozok felnyitásával? <img alt="" src="https://topbolt.hu/custom/topbolt/image/cache/w0h0q100np1/ckeditor/upload-2021-06-24-132928.gif" style="width: 60%; float: right;" /><br /> <br /> A hagyományos konzervnyitóeszközök, csak fejfájást okoznak segítségnyújtás helyett?<br /> <br /> Hagyd magad mögött a múlt technikáit!<br /> <br /> Ez a Konzervnyitó tökéletes választás, ha biztonságosan, könnyedén és gyorsan szeretnél megszabadulni a konzervek tetejétől.<br /> <br /> Könnyedén kezelhető, ráadásul nem hagy éles peremet a dobozokon. Ezzel az eszközzel nem vágod meg magad.<br /> <br /> És a gyermekeid sem sértik meg magukat az óvatlan pillanataikban!<br /> <br /> Ha végighúzod az ujjad az ily módot kinyitott doboz peremén, s puha kellemes felületet fogsz érezni.</span> </p> <p><span style="font-size:18px;"><strong>A biztonságos konzervnyitó tulajdonságai:</strong><br /> - Anyaga: ABS, Rozsdamentes acél, TPR<br /> - Mérete: 22,5 x 6 x 4 cm<br /> - Súlya:132 g<br /> - Színe: fekete<br /> - Éles perem nélküli biztonságos vágás<br /> - Könnyen kezelhető<br /> <br /> <strong>Mit rejt a termék doboza?</strong><br /> - 1 db Biztonságos konzervnyitót</span> </p> <hr /> <p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Ne aggódj! Nyugalom garancia!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küldd vissza 30 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt.hu címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát. </span> </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.690 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

József

2023-03-29 17:14:21

10


Minden rendben volt.

József eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-03-29 15:35:50

10


Teljes mértékben elégedett vagyok az áruház szolgáltatásaival.

Andrea eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

István

2023-03-29 10:26:29

10


Csak ajánlani tudom!


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.