Babakocsitáska, Rendszerező és pelenkázó babatáska szürke

Babakocsitáska, Rendszerező és pelenkázó babatáska szürke
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p id="18d-643-101-d50"><span style="font-size:18px;"><strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Vízálló anyagból készült <img data-hover="" data-link="" data-pid="" data-toggle="" id="499-7b4-94f-21c" src="https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/_Detail-1.jpg" style="width: 60%; float: right;" title="Kép címe" /><br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Mindennek legyen meg a biztos helye<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" />  Hord-vidd rendezett a gyerkőcöd eszközeit!<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" />  Kényelmes praktikus kialakítás</strong></span> </p> <p id="6ff-9a6-6c8-c8e"><span style="font-size:18px;">Szülőként tudjuk, hogy mekkora megpróbáltatással jár elindulni a kisgyerkőcünkkel. Ekkor többször is ellenőrizzük, hogy minden életbevágóan fontos dolog nálunk van-e.<br /> <br /> Még akkor is, ha egy kis tíz perces útra indulunk.<br /> <br /> Viszont, ezután szoktak kezdődni a problémák<br /> <br /> A táskákban oly mértékben összecsúsznak a baba kiegészítők, tápszerek, cumisüveg, hogy szinte lehetetlen megtalálni azt, amire épp szükségünk van.<br /> <br /> Legalábbis ez így volt a hagyományos táskákkal!<br /> <br /> A speciális kialakítás Babakocsi és rendszerező táskával nem lesznek ilyen problémáid.<br /> Ebbe kényelmesen pakolhatsz a legnagyobb rendszerben, hogy akár vakon is tudd, hogy miért hová kell nyúlni.<br /> <br /> A táskát hordhatod a hátadon, a kezedbe is megfoghatod, de babakocsira is gond nélkül ráakaszthatod.<br /> <br /> És ha hangját adja a szükség, te azonnal tudod, hogy hol találod a megoldást.<br /> <br /> <strong>A Babakocsitáska tulajdonságai:</strong><br /> Anyaga: Poliészter<br /> Mérete: 37 x 19 x 32 cm<br /> Súlya: 500 Gramm<br /> Választható színvilág<br /> Külső és belső zsebekkel ellátva<br /> Hálós oldalsó rögzítés<br /> Változatos hordozási\viselési mód<br /> <br /> <strong>Mit rejt a termék doboza?</strong><br /> 1 db Babakocsitáskát</span> </p> <hr /> <p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Ne aggódj! Nyugalom garancia!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küldd vissza 30 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt.hu címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát. </span> </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 11.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 25% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Dénes

2023-03-31 17:16:40

10


Szuper

Dénes eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Hajni

2023-03-30 15:37:11

9.5


Minden rendben volt,ez működik.

Hajni eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Péter

2023-03-30 13:43:25

10Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.