Állítható fürdőszoba sarokpolc (teleszkópos állvány)

Állítható fürdőszoba sarokpolc (teleszkópos állvány)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Csúszásmentes gumival van ellátva az alján. Fúrásmentesen felszerelhető. A polcok vízelvezető nyílásokkal rendelkeznek. Unod, hogy sosincs a közeledben a szappan, és ki kell szállnod ezért a kádból, így összevizezve az egész fürdőszobát? Vagy, hogy mindig belevered véletlenül a samponokat a kádba? Ez az állítható fürdőszobai sarokpolc a segítségedre lesz ezeknek a problémáknak a megoldására! A polcok egy teleszkópos állványon találhatóak, ami különböző méretben állítható (230-292 cm között). A felszerelése egyszerű, nem kell a fúrással bajlódnod tönkretéve vele a falat. A teleszkópos rúdon 4 darab tárolópolc található, illetve egy fogas, amire a törölköződet fel tudod akasztani, hogy mindig kéznél legyen. A polcok vízelvezető kis nyílásokkal van ellátva, így nem fog benne maradni a víz. A rúdnak az alja egy csúszásgátló gumival van ellátva, hogy biztosan megtapadjon az adott felületen. A termék tulajdonságai: Anyaga: Rozsdamentes acél, PP műanyag, csúszásgátló gumi Méretek: Polcok mérete: 21,5 × 33 cm Fogas mérete: 33 cm Állvány mérete (állítható magasság): 230 - 292 cm Szín: fehér Súly: 1,7 kg Max. teherbírás tálcánként: 2 kg Mit rejt a csomag? 1 darab Állítható fürdőszoba sarokpolcot (teleszkópos állvány, 4 polc, 1 fogas)
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 13.462 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Zsolt

2023-03-24 22:37:51

10


Ha minden ötcsillagos, milyen egyéb vélemény írjak még?

Lászlóné

2023-03-24 21:08:05

10


10 pont

Viktor

2023-03-24 12:31:38

10


Korrekt volt minden

Viktor eddig 7.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.