Alakformáló öv 3XL

Alakformáló öv 3XL
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><div class="container"> <ul class="xy1" style="list-style-type: none; padding: 0; margin: 0;"> <li style="opacity: 1;"> <div class="lyrow" style="display: block;"> <div> <div class="view"> <div class="row editor-no-margin clearfix" data-background-image="" id="6fb-abb-f71-536" style="background-color: rgba(0, 0, 0, 0);"> <div class="col-sm-6 column" data-background-color="rgb(245, 245, 245)" style="text-align: left;"> <div class="box box-element ui-draggable active" data-type="paragraph" id="476-437-984-241" style="left: 0px;"> <div class="view" style="text-align: left;"> <p id="c0e-ec7-77a-66e"><strong> Segíti a hastájéki fogyást, továbbá a kívánt alak elérését. </strong><br /> <strong> A 3 pántnak köszönhetően stabilan tartja a derekadat. </strong><br /> <strong> Támogatja a helyes testtartást. </strong><br /> <strong> Érezd magad otthonosan a kedvenc ruháidban! </strong> </p> </div> </div> <div class="box box-element ui-draggable" data-type="image" id="163-085-7ea-d67" style="left: 0px;"> <div class="view" style="text-align: left;"> <img src="https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/MT200116-BK1-202006135ee4909a0bb46.jpg" style="display: inline-block; width: 100%;" title="Kép címe" /> </div> </div> </div> <div class="col-sm-6 column" data-background-color="rgb(245, 245, 245)" style="text-align: left;"> <div class="box box-element ui-draggable" data-type="paragraph" id="c80-488-fd9-8d1" style="left: 0px; z-index: 1000;"> <div class="view" style="text-align: left;"> <p id="a7a-a55-c9e-acb"><strong> Hiába a kitartó edzés, van az a bizonyos pár kiló, ami nem tűnik el? </strong><br /> <br /> A KütyüBazár csapata elhozta neked azt az eszközt melynek használatával nem álom többé a darázsderék!<br /> <br /> <strong> Az alakformáló öv segítségével elbúcsúzhatsz a súlyfeleslegtől és újra tündökölhetsz kedvenc ruháidban! </strong><br /> <br /> Az alakformáló öv kialakításának köszönhetően hőhatással segíti az alakformálást és már optikailag is hozzájárul a kívánt forma eléréséhez. Könnyedén hordhatod imádott ruháid alatt is, a turpisságot senki nem fogja észrevenni.<br /> <br /> Testtartás javító hatása az irodában ülve vagy edzés közben is segít az egészséges életmódot.<br /> <br /> <strong> A termék tulajdonságai: </strong><br /> <br /> Anyaga: 75% neoprém, 15% poliészter, 15% nylon<br /> Szín: fekete<br /> Méretek: S/M/L/XL/2XL/3XL<br /> 3 tépőzáras pánt és cipzár a stabil tartáshoz<br /> <br /> <strong> Mit rejt a termék doboza? </strong><br /> <br /> 1 db Alakformáló öv </p> </div> </div> <div class="box box-element ui-draggable" data-type="image" id="d53-e09-b0e-219" style="left: 0px;"> <div class="view" style="text-align: left;"> <img src="https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/alakform_l_-_v-m_rett_bl_zat.png" style="display: inline-block; width: 100%;" title="Kép címe" /> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div class="clearfix"><span style="font-size:18px;"></span> </div> </div></li> </ul> </div> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 6.490 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

György

2023-01-27 11:48:34

7.5


ll

Éva

2023-01-27 10:45:38

10


Korrekt volt minden.

Éva eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltán János

2023-01-27 08:31:00

9.5


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.