5 az-1-ben multifunkciós kerti grillsütő (Kaminer)

5 az-1-ben multifunkciós kerti grillsütő (Kaminer)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Kiváló minőség Fogantyúval ellátva Grill eszközökkel Imádsz grillezni? Szükséged lenne egy kerti grillsütőre? A multifunkciós 5 az 1-ben kerti grillsütő a családok kedvenc háztartási eszköze, hiszen egy masszív felépítésű és tartós grillező. Praktikus főzőlappal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hús sütését anélkül, hogy tűzzel érintkezne. A grillsütő nyársa forog, így a hús minden oldalról egyenletesen tud sülni. Továbbá alátámasztó elemeknek köszönhetően nem fog körbe fordulni a pálcán. A kandallótálon és az alaprácson kívül találunk itt egy kényelmesen forgó nyársat is, mely tökéletes lesz egy egész csirke vagy egy nagyobb sült elkészítéséhez, ügyelve az egyenletes sütésre mindkét oldalon. A kerti grillsütőnek van egy extra kis rostélya is, amely ideális az étel melegítésére anélkül, hogy értékes helyet foglalna el a grillezett ételek számára. A termék egy további kampót is tartalmaz a vízforraló felakasztására, mely tökéletes a vízforraláshoz. A faszén grillezőt úgy tervezték, hogy szerkezete a lehető legstabilabb legyen, egyes elemei pedig ellenállnak a magas hőmérsékletnek, ennek köszönhetően sok évszakon át ki fog szolgálni. A nagy tűztálca erős és tartós, akárcsak a rácsok és más alkatrészek. A termék speciális peremmel rendelkezik, amelyre könnyedén felakaszthatod a használt grill edényeket, így azok mindig kéznél lesznek, és véletlenül sem szennyeződnek be. Ezenkívül a perem távolságot tart a forró kemencetáltól. Termékjellemzők: Multifunkciós grillsütő Kisebb rostéllyal Horoggal Biztonsági karikával Mérete: 102 x 98 cm Súlya: 12,85 kg Csomag súlya: 14,95 kg Mit rejt a termék dbooza? 1 db tűzhely 1 db grillsütő 1 db kis rostély 1 db nagy rostély 1 db kampó a bogrács felakasztásához 1 db kör akasztható edényekhez 1 db spatula 1 db villa 1 db fogó 1 db fúvó 2 db teflon szőnyeg
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 39.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 1.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

László

2023-02-04 13:09:41

10


Nagyon elégedett vagyok.

László eddig 32.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Román

2023-02-04 13:00:11

10


szuper

Román eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Dénes

2023-02-04 09:20:40

8


Nagyon jó komunikáció, korrekt kiszállítás.

Dénes eddig 17.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.