Engelhardt exlusive óradoboz fekete

Engelhardt exlusive óradoboz fekete
Óradoboz
MutatosOra

KORREKT
9.3
WEBÁRHUÁZ

Engelhardt exlusive díszpárnás óradoboz. Az óradoboz külseje fekete műbőr, a belseje szürke szövet. Ideális karórák pormentes tárolásához, szállításához. Méretek: 12 x 12 x 8 cm Miért vásároljon nálunk? • Rendelését a futárszolgálat 1-2 munkanapon belül szállítja. • Személyesen is átveheti csomagját {3300 Eger} Spórolja meg a szállítási költséget. • Ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig várja hívását, hogy azonnal segíthessünk Önnek. • Minden általunk forgalmazott karórára 1 év garanciát biztosítunk!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 5.340 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a MutatosOra webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

MutatosOra véleményei:

István

2021-01-11 10:18:31

10


Nagyon rendesek, segítőkészek voltak, gyorsan válaszoltak a kérdéseimre. Csak a legjobbakat tudom írni.

István eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

2004 Kft

2021-01-09 14:40:37

10


Korrekt precíz kiszállítás

2004 Kft eddig 5.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Lajos

2020-12-26 23:28:45

10


Gyors, korrekt, jó minőségű áru.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.