Dykeno bélelt sertés hasítás tenyerű kesztyű Hibernys zöld-sárga

Dykeno bélelt sertés hasítás tenyerű kesztyű Hibernys zöld-sárga
Munkavédelmi kesztyű Bőr védőkesztyű
Munkaruhadivat.hu

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

A megfelelő méret kiválasztásához válasszon a kosár feletti legördülő méretlistából! A Dykeno bélelt kesztyű a következő méretekben kapható: 11 Dykeno bélelt marha hasítás tenyerű kesztyá Hibernys zöld-sárga Nagy igénybevételre kialakított hasítékbőr munkavédelmi kesztyű, 3M Thinsulate béléssel és vászon kézháttal A bélelt munkavédelmi kesztyű tenyere, mutatóujja és ujjhegyei lágy puha hasított sertésbőrből készült. A védőkesztyű kézháta zöld vászon anyagból lett kiszabva. Mandzsettája kasírozott. Meleg 3M Thinsulate bélésének köszönhetően komfortos viseletet biztosít és megvéd a hideg ellen. A védőkesztyű megfelel az EN 420 és EN 511 számú szabványnak. A termék az alábbi méretekben kapható: 11 Kiváló minőség kedvező áron! Meggyőztük? Tegye kosarába a Dykeno Hibernys kesztyűt és válogasson tovább kínálatunkból! Munkaruhadivat.hu Fáma-Nett Kft.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.249 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 8.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Munkaruhadivat.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Munkaruhadivat.hu véleményei:

Julia

2021-01-18 08:27:24

10


Első rendelésem kezelése korrekt eddig. Az onlinePénztárcámat még nem használtam.

Sándor

2021-01-13 19:04:30

10


Minőségi termékek.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Zoltán

2021-01-12 19:08:14

10


Többször rendeltem tölük, mindig meg voltam elégedve.

Zoltán eddig 3.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.