Adeleq R7S 120W 230V 118Mm Halogén Izzó , 2250Lm

Adeleq R7S 120W 230V 118Mm Halogén Izzó , 2250Lm
Termékek Izzó, Halogén Izzó R7S 230V Halogén
Ledbenjo.hu

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Ehhez a termékhez még nem tudtuk feltölteni a leírást.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 790 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 6.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Ledbenjo.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Ledbenjo.hu véleményei:

Ákos

2021-11-25 10:15:06

10


Minden rendben, ajánlott.

Ákos eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Mihály

2021-11-24 13:11:25

10


A megrendelés után igen gyorsan visszajelzés történt és az árut a megígért időre leszállították. Innen még nem vásároltam, de szükség esetén csakis előbb itt keresem a terméket. Tudom ajánlani bárkinek, nemigen talál jobbat jelenleg . Köszönöm. Sajnos az online pénztárca számomra felesleges, kicsit elkapkodtam. Nem vásárolok nagy tételeket, így nem tudom kihasználni a kedvezményeket. Az áruházak többsége számomra alig tart szükséges dolgokat, de akárhogy is alakul be fogok nézni mindegyikbe. Ettől függetlenül ismerőseimnek felhívom figyelmüket a lehetőségre. A közösséget nagyra értékelem, viszont az online pénztárcáról lemondanék. Kérem megértésüket és további sikereket kívánok Közösségüknek.

Tamás

2021-11-24 10:09:30

10


Korrekt webáruház

Tamás eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.