Világító falmatrica Bayo égitestek- 17 db

Világító falmatrica Bayo égitestek- 17 db
Egyéb babatermékek Egyéb kiegészítők
Kiara Babaruha Webáruház

KORREKT
9.9
WEBÁRHUÁZ

Színes világító falmatrica. Könnyedén bármilyen sima felületre felragasztható. Éjszaka a nappal begyűjtött fényt engedi ki. A csomagolás 17 darabot tartalmaz, vegyes méretekben, kb 6-tól-13 cm-ig.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 650 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Kiara Babaruha Webáruház véleményei:

Mónika

2020-06-28 17:42:53

10


A megrendeléstől számítva a következő napon már kézhez is vettem a rendelt termékeket. Kimagasló minőség, gyors ügyintézés, kedves kiszolgálás. Legközelebb is innen fogok vásárolni. Ajánlom mindenkinek!

Mónika eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Éva

2020-05-21 13:22:41

10


Nagyon meg vagyok elégedve az általam vásárolt termékekkel. Elegáns csomagolás, Ilyen gyorsan még nem kaptam rendelésemre árút. Bízom benne, hogy használni is fog.

Judit

2019-11-19 17:01:44

9.6


Korrekt szállítás, jó termékek.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.