Kávédaráló, kávéőrlő tisztító granulátum Puly Grind 1 x 15g

Kávédaráló, kávéőrlő tisztító granulátum Puly Grind 1 x 15g
KIEGÉSZÍTŐK KELLÉKEK Karbantartó anyagok eszközök, alkatrészek
Kávégourmet webáruház

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Kávédaráló, kávéőrlő tisztító granulátum Puly Grind 1 x 15g a legegyszerűbb módja az őrlőkések tisztítására, nem kell szétszedni elállítani az őrlőt. Kávédaráló, kávéőrlő tisztító granulátum Puly Grind 1 x 15g Egyszerű és jó módszer a kávéőrlönk tisztításához a Puly Grind kávédaráló tisztító, karbantartó használata. Könnyedén eltávolíthatjuk vele a készülékünkben keletkezett lerakódásokat. Alkalmazása egyszerű és nem igényel szaktudást. Szétszerelés nélkül takarítja ki a zsíros lerakódásokat. Használata előtt ki kell üríteni a darálónkat, majd bele kell tölteni a granulátumot és mellé körülbelül 15g kávébabot. Ezután csak őrölnünk kell, míg ki nem ürül gépünk, majd ezután csak kávébabot kell megint 15g-ot darálunk és már végeztünk is.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 399 Ft

Játsz velünk az onlineTombolával
Ha ezt a terméket választod, akkor az Kávégourmet webáruház 2db tobola szelvénnyel is megtömi az onlinePénztárcád

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Kávégourmet webáruház véleményei:

Zsolt

2020-03-23 10:08:21

10


Remek áruház,rendszeresen itt vásárolok.

Zsolt eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Anikó

2020-03-21 10:17:56

10


Gyors kiszállítás, minőségi termékek

NORBERT

2020-03-17 15:32:52

8.8


Nagyszerű.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.