Gaggia Velasca automata kávéfőző gép

Gaggia Velasca automata kávéfőző gép
KÁVÉGÉPEK
Kávégourmet webáruház

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Gaggia Velasca automata kávéfőző gép Egyszerűen kezelhető, könnyen átlátható kezelőfelületű automata kávégép, a Gaggia-tól. A Gaggia Velasca automata kávégép megoldja helyetted a kávékészítést, és még figyel is arra hogy jó legyen az ital ami készül. Öntanuló módon beállítja a legmegfelelőbb tömörítést, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy krémes és gazdag aromájú legyen a kávéd. Jellemzői, fontosabb funkciói: programozható kávéhosszúság (ristretto, espresso, lungo) az önellenőrző funkciók figyelmeztetnek, ha megtelik a zaccfiók ha elfogy a víz vagy a kávé a gépből, valamint a szükséges vízkőmentesítésre is felhívja a figyelmedet a zaccfiók és a csepptálca elölről kihúzható, így könnyen tisztítható forró víz funkció gőz funkció a tejhabosításhoz, ami a Rapid Steam kazánnak köszönhetően hamar rendelkezésre áll őrlési finomság beállítás, az egyik legfontosabb amit kell állítani, és ez egyszerűen megoldható könnyen kivehető és így egyszerűen tisztítható központi egységgel rendelkezik, ami szintén fontos a megfelelő aromájú kávéital elkészítéséhez tartós kerámia őrlőkések automata tisztítóprogram, ami a megfelelő tisztítószerek segítségével vízkőmentesíti és zsírtalanítja a gépet
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 179.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 8.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Kávégourmet webáruház webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Kávégourmet webáruház véleményei:

Zoltánné

2020-07-05 12:21:31

10


Erről még nem tudok nyilatkozni

Ildikó

2020-06-18 17:00:13

8.4


A Lavazza kávék között nem találtam meg azt, amelyik gyümölcsöket is tartalmaz, és koffeinmentes. Sajnos elnéztem, és nem jó számomra amit rendeltem Lavazza Classic. ez nem az, amit szerettem volna. Hát elajándékozom, mások majd örülnek neki. Amit kerestem az Lavazza Intense and Velvety

Barta

2020-06-03 21:42:55

9.6


Ajánlani tudom.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.