Digitális mérőkanál JoeFrex

Digitális mérőkanál JoeFrex
KIEGÉSZÍTŐK KELLÉKEK Barista eszközök
Kávégourmet webáruház

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Digitális mérőkanál JoeFrex Használatával meghatározhatjuk a megfelelő kávé mennyiségét az eszpresszónk elkészítéséhez. Működtetése egyszerű és praktikus. Digitális mérőkanál JoeFrex A mérőkanál alkalmazásával pontos kávé adagokat tudunk kimérni, legyen az szemes kávé vagy őrölt kávé. Ezáltal elkerülhetjük a felesleges veszteségeket és beállíthatjuk a saját ízlésünknek megfelelő adagokat. Bármilyen kávékészítő eszközhöz használhatjuk. Mérési tartománya 0,1g-300g között van. Előnyei: Pontos Praktikus Hasznos
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.890 Ft

Játsz velünk az onlineTombolával
Ha ezt a terméket választod, akkor az Kávégourmet webáruház 2db tobola szelvénnyel is megtömi az onlinePénztárcád

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Kávégourmet webáruház véleményei:

Zsolt

2020-03-23 10:08:21

10


Remek áruház,rendszeresen itt vásárolok.

Zsolt eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Anikó

2020-03-21 10:17:56

10


Gyors kiszállítás, minőségi termékek

NORBERT

2020-03-17 15:32:52

8.8


Nagyszerű.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.