AMIGOS 100% Arabica kotyogók kedvence őrölt kávé 250g

AMIGOS 100% Arabica kotyogók kedvence őrölt kávé 250g
ŐRÖLT KÁVÉ
Kávégourmet webáruház

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

AMIGOS 100% Arabica kotyogók kedvence őrölt kávé 250g egy kis különlegesség az Amigostól a kotyogó tulajdonosoknak. 100% arabica, bársonyos és testes, és hosszú utóízzel kényeztet. AMIGOS 100% Arabica kotyogók kedvence őrölt kávé 250g Egy különlegesség az Amigostól a kotyogós kávé szerelmeseinek. 100% arabica, bársonyos és testes, és hosszú utóízzel kényeztet. Ezt a kávét kotyogókhoz, vagy átfolyós elektromos kávéfőzőkhöz (pl. Szarvasi Mini Epresso) ajánljuk. Használható még filteres (csepegtető) kávékészítési eljárásokhoz is. Az őrlés finomsága is ehhez az eljárásokhoz teszi alkalmassá. Tulajdonságai: Tiszta arabica Kotyogóhoz őrölve Vákuum csomagolt
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.180 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Kávégourmet webáruház véleményei:

Zoltánné

2020-07-05 12:21:31

10


Erről még nem tudok nyilatkozni

Ildikó

2020-06-18 17:00:13

8.4


A Lavazza kávék között nem találtam meg azt, amelyik gyümölcsöket is tartalmaz, és koffeinmentes. Sajnos elnéztem, és nem jó számomra amit rendeltem Lavazza Classic. ez nem az, amit szerettem volna. Hát elajándékozom, mások majd örülnek neki. Amit kerestem az Lavazza Intense and Velvety

Barta

2020-06-03 21:42:55

9.6


Ajánlani tudom.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.