JózsaPet Kisállat Webáruház

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Peroxyderm sampon 200ml Bakteriális infekció okozta dermatitisek esetén kutyáknál, valamint felületi és mélységi pyodermáknál. Fertőzött felfekvések. Szőrtüszőgyulladás kiegészíto kezelése (demodikosis esetén) másodlagos fertőzéseknél és parazitaellenes szerek használata előtt a bőr megtisztítására. Seborrhoea-komplex. Peroxyderm sampon 200ml PEROXYDERM szuszpenzió 200 ml Sampon kutyáknak. ÖSSZETÉTEL: Benzoylperoxidum: 2,5 g Excip. pro susp. ad: 100 ml GYÁRTÓ: Chassot AG LEÍRÁS: A Peroxyderm a benzoilperoxid hatóanyagot tartalmazza mosóhatású szuszpenzióban, melybol vízzel elegyedve sampon keletkezik. A benzoilperoxid széles hatásspektrumú, nagy hatékonyságú antibakteriális anyag, ezen kívül a bőrön keratolytikus és sebostatikus hatású. A keratolytikus hatás a laesiokon lévo var felületének kíméletes eltávolítását, a sebostatikus hatás pedig a faggyúmirigyek muködésének gátlását eredményezi. Ezáltal a bor a terápia során könnyen zsírtalanítható és ezalatt megtörténik a szortüszok tisztulása is (follicular flushing). JAVALLAT: Bakteriális infekció okozta dermatitisek kutyáknál, valamint felületi és mélységi pyodermák. Fertozött felfekvések. Szőrtüszogyulladás. Kiegészítő kezelés (demodikosis esetén) másodlagos fertőzéseknél és parazitaellenes szerek használata előtt a bőr megtisztítása. Seborrhoea-komplex. ALKALMAZÁS: Az egész szorzetet vagy a megbetegedett borfelületeket vízzel erosen meg kell nedvesíteni, majd a szuszpenzióval eroteljesen átsamponozni. A szorzetet és a bort alaposan masszírozni kell, hogy a benzoilperoxid a beteg borfelületekkel intenzív érintkezésbe kerüljön. A kezelés és ennek hatása 5-10 percen át érvényesüljön. Ezt követoen a szorzetet és a bort alapos öblítéssel megszabadítjuk a hatóanyagtól. A borön maradó sampon borirritációkhoz vezethet. (Zsíros bor esetén a kezelést kétszer egymás után kell elvégezni.) A bor állapotától függoen a kezelést naponta vagy 2-7 naponként kell végezni. ELLENJAVALLAT: Benzoil-peroxiddal szembeni túlérzékenység. Száraz, rideg bor, mivel ez az anyag még jobban kiszárít és zsírtalanít. FIGYELMEZTETÉS: A szer nyálkahártyára kerülését, de különösen a szembe jutását meg kell akadályozni. Röviddel a fürdetés után fellépo borpír miatt nem kell a kezelést felfüggeszteni. TÁROLÁS: Huvös, fagymentes helyen. A gyógyszert gyermekek elol elzárva kell tartani. KISZERELÉS: 200 ml-es palack. TKV.SZÁM: 141/4/1993 FVM
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.100 Ft

Játsz velünk az onlineTombolával
Ha ezt a terméket választod, akkor az JózsaPet Kisállat Webáruház 2db tobola szelvénnyel is megtömi az onlinePénztárcád

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a JózsaPet Kisállat Webáruház webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

JózsaPet Kisállat Webáruház véleményei:

Ibolya

2020-02-27 15:34:14

9.6


Korrekt webáruház, gyors szállítás.

Ibolya eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Dorottya

2020-02-27 10:37:32

9.6


Minden rendben volt. :)

Attila

2020-02-20 18:04:51

10


Gyorsan reagálnak, nem csak a rendelésre, hanem a vásárlói kérdésekre is. Az ő árazásukat találtam az általam keresett terméknél a legjobbnak.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.