JACK KUTYAKONZERV 1/2 CSIRKÉVEL 1,2 kg

JACK KUTYAKONZERV 1/2 CSIRKÉVEL 1,2 kg
Gyártók, márkák Jack konzervek, jutalomfalatok
JózsaPet Kisállat Webáruház

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

JACK KUTYAKONZERV 1/2 CSIRKÉVEL 1,2 kg 100% csirkehús! Természetes ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. Rendkívül jól emészthető! Kutyája imádni fogja! Prémium minőségű kutyakonzerv, melyeknek íze és látványa egyedülálló. 100% csirkehús! Súly:1.2kg Teljes értékű, könnyen emészthető prémium minőségű kutyaeledel, mely természetes ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz. Egyedi kézzel készített eledel kutyája számára, puhára főtt csontokkal. Szójamentes, mesterséges tartósítószert nem tartalmaz. Összetétel: ½ csirke (100% csirkehús) Etetési javaslat: testtömeg: 5kg napi adag: 200g 10kg 400g 20kg 600g 30kg 800g 40kg 1000g 50kg 1200g Figyelmeztetés! Emberi fogyasztásra nem alkalmas.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.790 Ft

Játsz velünk az onlineTombolával
Ha ezt a terméket választod, akkor az JózsaPet Kisállat Webáruház 2db tobola szelvénnyel is megtömi az onlinePénztárcád

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a JózsaPet Kisállat Webáruház webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

JózsaPet Kisállat Webáruház véleményei:

Ibolya

2020-02-27 15:34:14

9.6


Korrekt webáruház, gyors szállítás.

Ibolya eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Dorottya

2020-02-27 10:37:32

9.6


Minden rendben volt. :)

Attila

2020-02-20 18:04:51

10


Gyorsan reagálnak, nem csak a rendelésre, hanem a vásárlói kérdésekre is. Az ő árazásukat találtam az általam keresett terméknél a legjobbnak.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.