Tapadókorongos kötött autós sál, piros alapon Hungary felirattal, autódísz (52 X8cm)

Tapadókorongos kötött autós sál, piros alapon Hungary felirattal, autódísz (52 X8cm)
Egyéb-címeres, nemzeti színű, árpádsávos piactér
Hunbolt - magyaros termékek

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Tapadókorongos kötött autós sál, piros alapon egyik oldalán Hungary feliratos, másik oldalán a Hajrá Magyarország feliratos kötött autódísz. Mérete:52 X8cm Az autódísz két végén van egy-egy tapadó korong, ez biztosítja hogy az üvegen maradjon. Autós sál, kamionos sál, tapadókorongos sál, kamionos zászló A tapadókorongos kötött sálat, piros alapon Hungary felirattal, ajánljuk kamionok és autók díszítésére.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.350 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Hunbolt - magyaros termékek véleményei:

Tibor

2020-07-05 15:29:02

10


Nagyon elégedett vagyok mindennel!

Tibor eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Béla

2020-07-02 22:03:00

10


Csilla

2020-06-27 15:39:45

10


Nagyon korrekt partner, mivel a megbeszélt időpontban nem állt még rendelkezésükre a megrendelt termék, ezért azonnal jelezték, hogy gond nélkül lemondhatom a rendelésemet. A termék raktárra való beérkezése előtt nem is engedték, hogy fizessek. Sajnos így több tapasztalatot nem tudtam szerezni velük kapcsolatban, mert lemondtam a rendelést.

Csilla eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.