Ezüst színű zászlótartó rúd, összeszerelhető

Ezüst színű zászlótartó rúd, összeszerelhető
Zászlók Zászlók, zászlótartók
Hunbolt - magyaros termékek

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

90X150cm zászlókhoz ajánljuk. Három részből lehet összerakni. Anyaga:fém. Hossza: 170cm, átmérő: 2cm. Kiváló minőségű ezüst színű zászlótartó rúd amely tökéletesen megfelel a 90x150 cm-es zászlókhoz.Három részből szerelhető össze.Stabil nem hajlik meg.Az így kapott zászló csodás dísze lehet ünnepeknek, fogadásoknak különböző alkalmaknak a vendégek elégedettségére. Anyaga:Fém. Méretei:170 cm hosszú és 2 cm az átmérője. Vásároljon tőlünk minőségi zászlókhoz tartókat és tekintse meg a többi zászló kínálatunkat is.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.250 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 6.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Hunbolt - magyaros termékek webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Hunbolt - magyaros termékek véleményei:

Tibor

2020-09-28 14:19:29

8


Korrekt volt a tapasztalatom az onlinePénztárcával kapcsolatban.

Tibor eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Judit

2020-09-23 10:06:37

10


Korrekt, megbízható, gyors és pontos webáruház, ajánlom mindenkinek!

Német

2020-08-27 14:35:04

10


Én részemről csak annyit mondhatok,precíz pontos,megbízható.Udvarias hozzá állás és egy remek termék amit vásároltam.Köszönöm szépen.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.