Árpádsávos zászló Rúd nélkül 90x150 cm

Árpádsávos zászló Rúd nélkül 90x150 cm
Zászlók Zászlók, zászlótartók
Hunbolt - magyaros termékek

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

Anyaga: hurkolt poliészter. Kültéri zászló. Kézmeleg vízben mosható és langyos hőmérsékleten vasalható. Igényes kivitelezésű Árpádsávos zászló, amely különlegessé teszi az ünnepeket, összejöveteleket, fogadásokat és a különböző magyar nemzeti érzésű alkalmakat, amiket kint a szabadba tartanak. Könnyen tisztítható kézmeleg langyos vízben és alacsony hőfokon vasalható. Mérete: 90x150 cm Anyaga . hurkolt poliészter. Vásároljon tőlünk árpádsávos zászlót és tekintse meg a többi kiváló minőségi nemzeti zászlókat is! Tudtad? Az árpádsávok a régi Árpád-háziak által használt, vörössel és ezüsttel hétszer vágott pajzsmező sávjai voltak.A zászlón először az 1270-es években volt látható először bizonyíthatóan. Ez a motívum az Árpád-kor utolsó évszázadában jelent meg az addig vörös színt használó Árpád-ház címerében,majd később a magyar címer részévé vált.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 8.795 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 6.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Hunbolt - magyaros termékek webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Hunbolt - magyaros termékek véleményei:

Természetjáró Egyesület

2020-08-03 10:25:55

10


Minden rendben volt, segítőkész volt az eladó, gyors, megbízható, termékkel elégedett vagyok! Köszönöm szépen!

László

2020-07-28 19:17:53

9.6


Másnak is ajánlom korrekt szolgáltatásukat.

Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Bt

2020-07-13 10:50:42

7.6


Akat egy kis zür a rendelésnél,telefonáltak,megoldottuk.Korrekt ügyintézés.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.