Protektor Grom 000-743 túracipő

Protektor Grom 000-743 túracipő
NŐI CIPŐ Túracipő
HLFshoes

KORREKT
7.5
WEBÁRHUÁZ

Ehhez a termékhez még nem tudtuk feltölteni a leírást.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 35.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 1.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

HLFshoes véleményei:

István Péter

2021-05-29 11:13:01

6


Gyors és korrekt kapcsolat felvétel!

Sándor Miklós

2021-03-31 10:20:49

2.8


Majd egy hónapig tartott a szállítás a megrendelést követően

Sándor Miklós eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Szilvia

2021-01-31 12:56:27

4.8


Nekem csak negatív tapasztalatom van! Megrendeltem 5 terméket január 5-én. Az 1500 Ft-os engedményt nem vonta le a végén, ezért írtam 1 üzenetet. Arra az volt a válasz, hogy írjak a megjegyzés rovatba mielőtt leadom a rendelést. Már leadtam a rendelést, így oda már nem tudtam írni, hogy vonják le ezt az összeget, ezért újra küldtem egy e-mailt. Arra már nem válaszoltak... Próbáltam hívni Őket többször is: 6-án, 7-én, 8-án, de nem vették fel a telefont. Vártam, hátha lesz valamilyen visszajelzés, mert 3-5 munkanapot írtak a csomag házhozszállítására. Hiába. 11-én írtam nekik, semmi válasz. 13-án délután újra írtam, hogy töröljék a megrendelést, mert már nem kérem (14-én szerettem volna odaadni). Erre azonnal válaszoltak: a rendelés feldolgozás alatt, majd 1-3 munkanap múlva átadják a termékeket a futárnak, aki 1-3 munkanap alatt hozza ki... Megint írtam, hogy köszönöm, de nem kérem a csomagot, mert másnap már kellett volna. Nem tudok 3-5 HETET várni, amikor azt írták, hogy 3-5 MUNKANAPON BELÜL itt van a rendelésem. Ekkor megint azonnal vissza tudtak írni, de olyan stílusban írt a Hölgy, hogy az felháborító! Na, engem sem kell félteni ( :D ), én is írtam egy szép levelet! Gratuláltam a cégnek: -az ügyintézőjéhez, -a hozzáállásukhoz, -a gyorsaságukhoz :D -a kommunikációjukhoz. Azt is írtam nekik: mivel semmire sem reagáltak, ezért hétfőn (11-én este) leadtam egy rendelést az Ecipő-nél, amit 13-án ki is hoztak, így 14-én át tudtam adni az ünnepeltnek! Nagyon örült a termékeknek! :) Látják, így is lehet!!! Korrekten, pontosan, precízen és folyamatosan kommunikálva, akár üzenetek formájában is!

Szilvia eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.