Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
Ez a termék jelenleg nem elérhető
termek-kep
Pálinkafőző tanfolyam 2022 október 22
A tanfolyam különlegessége, hogy olyan komplex ismeretanyagot biztosít, melynek köszönhetően a résztvevők nem csak megtanulhatják, de meg is érthetik a minőségi pálinka készítésének folyamatát. Emellett a résztvevőknek a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseikre 5%-os kedvezményt is biztosítunk minden termékünk árából! A tanfolyam pontos részleteiről a megrendelést követő napokban tájékoztatunk. HELYSZÍN: FÓT, JÓZSEF ATTILA UTCA 45. Reggel 9:30 tól kezdődik majd a regisztráció, tehát az előre megvásárolt jegyekkel, ettől az időponttól van mód majd bejelnetkeni. Az oktatás 10:00 kor kezdődik. Várhatóan délután 17 óra körül lesz vége a tanfolyamnak. Ami meghosszabíthatja a képzést, az a felmerülő kérdések, hiszen a kurzuson résztvevőknek természetesen lesz lehetőségük az egyéni kérdések feltevésére is. A tanfolyamon a következő előadásokat hallgathatják meg a résztvevők: 1. A cefrézés elmélete Tartalma: A résztvevők megismerik a cefrében lejátszódó biológiai és kémiai folyamatokat. Célja: A résztvevők legyenek képesek a tipikus erjedési hibák önálló felismerésére és az ellenük történő védekezésre. 2. A cefrézés gyakorlata Tartalma: A résztvevők megismerik az irányított erjesztés lépéseit, az adalékanyagok helyes használatát és az egyes gyümölcs fajták jellegzetességeit. Célja: A résztvevők legyenek képesek az alkohol kihozatal maximalizálására az aromaanyagok megtartása mellett, valamint tudják biztosítani a cefre megfelelő védelmét. 3. A lepárlás elmélete Tartalma: A résztvevők megismerik a lepárlási technológiák fizikai törvényszerűségeit, azok korlátait és a leggyakoribb lepárló berendezések működését. Célja: A résztvevők legyenek képesek értelmezni a lepárlás során megfigyelhető jelenségeket, és azok alapján önállóan módosítani a lepárlás technológiáját a különböző cefrék tulajdonságainak megfelelően. 4. Pálinkafőző készülékek Tartalma: A résztvevők megismerik az egyes pálinkafőző típusok működési jellemzőt, előnyeit és hátrányait. Célja: A résztvevők tudjanak eligazodni a hazai pálinkafőző kínálatban, és legyenek képesek kiválasztani a saját céljaikra legmegfelelőbb pálinkafőző típust. 5. A lepárlás gyakorlata Tartalma: A résztvevők megismerik a kisüsti pálinkafőzés technológiáját és módszereit. Az előadás részeként szagminták segítségével megtanulják beazonosítani a párlatfrakciókat. Célja: A résztvevők legyenek képesek elkerülni a cefre lekozmálását, szétválasztani a párlatfrakciókat, és adott cefréből a lehető legjobb minőségű pálinkát főzni – mindezt minimális energia és víz felhasználás mellett. 6. A pálinka kezelése Tartalma: A résztvevők megismerik az elkészült pálinkában lejátszódó kémiai folyamatokat, az érlelés és a pihentetés menetét, a pálinka kóstolás szabályait. Célja: A résztvevők legyenek képesek magas értékű és minőségű pálinka előállítására, és saját szakértelmük révén járuljanak hozzá a minőségi pálinka kultúrájának elterjedéséhez. Az előző tanfolyam résztvevői a tanfolyam egészét összességében 96,8%-osra értékelték. Az osztályozás mellett a következő szöveges értékeléseket és véleményeket kaptuk: Pozitív: Bár nemrég óta foglalkozom ezzel a témakörrel a továbbképzéssel mindig is törődni kell. Az itt szerzett többlettudás egyrészt adódott az előadók ismeretanyagából, de lényeges az egymás közti konzultációk hasznossága is. Megérte eljönni a haladóknak is. Megérte eljönni. Nagyon örülök, hogy eljöttem a tanfolyamra, mert remélem hatékonyabban tudom majd használni a főzőt! Örülök, hogy itt lehettem, hasznos infokat hallottam és láttam. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Jól szervezett, hasznos információkkal dúsított. Nagyon színvonalas és hasznos ismereteket kaptam. Gratulálok a rendezéshez, szervezéshez. Gratulálok a pálinkafőzőjükhöz Rendkívül hasznos Negatív: Inkább a konkrét dolgokat helyezzék előtérbe az idő hiánya miatt A lepárlás elmélete hasznos ugyan de elveszi az időt a gyakorlati oktatástól Az előadások idejének pontosabb betartását kérném. A tanfolyam díja: 29 990 Ft E-mail: r.monika@hazaipalinka.hu Telefon: +36 (27) 537-492 Mobil: +36 (20) 288-0871 Fax: +36 (27) 537-49
Mutass többet

Megnézem a webáruház elérhető termékeit
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Termékek Neked
Strandviselet
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
973.218.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 600 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem