Deszkafal 1969 több méretben, alapanyagban

Deszkafal 1969 több méretben, alapanyagban
Poszter Gyártók szerint Consalnet II. 1000-1999 cikkszám
Fuchs Dekor Tapéta és Poszter Webáruház

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Több méretben és alapanyaggal! Ajándék ragasztóval! A képminőség nem függ az alapanyagtól. Minőség: I. osztály Származási hely: EU A kép alatti listából válassza ki a kivánt alapanyagot és méretet! Papír alapanyagú poszter: Klasszikus papír (kékhátú tapétapapír) alapanyagra. Felrakása szakértelmet igényel. A tapétát kell ragasztóval bekenni, majd az átázott, ragasztós tapétát kell a falra felsimítani. A poszterhez jár ajándék ragasztó! Papír alapanyagúak méret táblázata. Nem minden termék készűl minden méretben. A termék a listában választható méretekben készülnek.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 18.250 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 20% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a Fuchs Dekor Tapéta és Poszter Webáruház webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Fuchs Dekor Tapéta és Poszter Webáruház véleményei:

HORVÁTH

2020-12-03 14:17:18

10


Ez a szállítás volt a leggyorsabb amivel valaha találkoztam. Azt kaptam amit rendeltem, korrekt értesítések mellett. Ajánlom mindenkinek Üdvözlettel: Horváthné

Gáborné Marcsi

2020-12-01 10:20:13

10


A vállalt határidő előtt megérkezett a küldemény. Minősége jó.

Gáborné Marcsi eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

János

2020-11-30 18:31:31

10


Gyors, pontos szállítás.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.