Bird Storm e-bike (keveset használt)

Bird Storm e-bike (keveset használt)
HASZNÁLT JÁRMŰVEK
BIRD elektromos járművek

KORREKT
8.8
WEBÁRHUÁZ

Bemutató teszt járművek garanciával. 1db bordó és 1db fehér Ezt a szép robogót, nagy teljesítményű 48V/500W-os motorja, kényelmes ülése és jó úttartása, alkalmassá teszi hosszabb távolságok megtételére is. A taposóban van elhelyezve a 48V-os akkumulátor pack, ezért alacsony súlypontja miatt rendkívül stabil is.A kecses áramvonalas forma, a 16”-os osztott küllős alumínium kerekek, a nagy méretű LED-es lámpák, dupla túradoboz, a modern, minden igényt kielégítő digitális műszerfal igazán szembe tűnő eleganciát kölcsönöz ennek a szép elektromos járműnek. Motor, teljesítmény Szénkefe nélküli HUB / 500 WFékek Elöl, hátul dobAkkumulátor 48V/12 Ah lead-acidMax. sebesség 25 - 35 km/hHatótávolság 35-40 kmTöltési idő 4-6 óraTeherbírás 160 kgÖnsúly 60 kgVáz AcélKerék, gumi Alumínium felni, 16” x 2,5Méretek: hossz 166 cm, magasság 104 cm, szélesség 59 cmÁtlépő magasság: 40 cmÜlés magasság: 72 cmTartozék akkumulátortöltő
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 199.900 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 9.500 Ft-ot

Játsz velünk az onlineTombolával
Ha ezt a terméket választod, akkor az BIRD elektromos járművek 2db tobola szelvénnyel is megtömi az onlinePénztárcád

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a BIRD elektromos járművek webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

BIRD elektromos járművek véleményei:

Ferenc

2019-11-10 16:32:18

8


A TERMÉKEKHEZ jóval TÖBB RÉSZLETES LEIRÁS KELLENE!

Ferenc eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Soproni Szilvia

2019-10-30 20:31:52

10


Mindennel meg voltam elégedve

István

2019-10-15 11:10:32

10


Kiváló minőség és olcsó És még online pénztárcával is megajándékoztak Korrekt és megbízható webáruház


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.