FABRIC ALM Shallow Ultimate országúti verseny nyereg, 142mm, all-carbon, fekete

FABRIC ALM Shallow Ultimate országúti verseny nyereg, 142mm, all-carbon, fekete
Termékek Alkatrészek Nyereg
Biciklikk.hu

KORREKT
8.5
WEBÁRHUÁZ

Ehhez a termékhez még nem tudtuk feltölteni a leírást.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 112.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 5.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 6.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Biciklikk.hu véleményei:

Richárd

2022-09-20 19:19:47

9


Szuper gyors, mindent sikerült azonnal találnom, jó áron!

Gábor

2022-07-16 10:15:01

9


Gyors szállítás, jó árak

Gábor eddig 3.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Béla Péter

2022-07-10 17:54:21

7.5


A weboldal elég átlátható. A választék elég sokoldalú, kivéve, hogy feltüntetett termék megrendelésekor még van, de később értesítenek, hogy, már kifogyott. Ez azért probléma. A szállítás kicsit hosszadalmas, nem értem, ha készpénzben fizetek minek küldenek online fizetői felszólítást, amit tárgytalannak kell tekinteni ilyen esetben, de azért mégis csak zavaró. (Azok esetében, akik még sohasem rendeltek így, lehetne egy leírás, hogy figyelmen kívül kell hagyni a értesítést) A termékek méretezése hiányos. A termék hivatalos oldaláról kellett tájékozódnom, hogy milyen méreteket tartalmaz az adott tárgy. Pl.: A kesztyű méretezése nem szerepel sehol. Nincs táblázat hozzá. Ez szerintem probléma. Az általános jelölés is hiányzik, ha univerzális.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.