Elho pure straight high

Elho pure straight high
Design kaspók Elho pure kaspók
BalkonMarket

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

Ez az elho magas virágcserép igazi szemet gyönyörködtető látvány. Kertbe, a nappaliba, teraszra vagy üzletbe, egyaránt jó választás. Ez a kaspó mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmas, nagyszerű a kis és közepes méretű növények és fák kombinálására. A felemelt aljzatnak köszönhetően nincs szükség a teljes edény kitöltésére talajjal. Ha még stabillá akarjuk tenni, töltsük fel a kaspó alját kb:50 kg gyöngykaviccsal. A betöltőnyílást egy speciális, tiszta zárókupakkal lehet lezárni, így a kavics a kaspóban marad. A termék kiváló minőségű műanyagból készül, ami azt jelenti, hogy a növénytartót közvetlen napfénybe helyezheti a színek elhalványulása nélkül. Könnyen tisztítható, időjárásálló és -40 fokos hőmérsékletre is alkalmas. Ez a gyönyörű kaspó sok éven át tartó, beltéri és kültéri felhasználást garantál. Természetesen kombinálhatja a terméket más méretekkel vagy a pure család tagjaival. Ha ezt a virágcserepet kültéren szeretné használni, ne felejtse el kifúrni a kaspó belsejében lévő előre könnyített lyukakat. Ez biztosítja a felesleges víz elvezetését.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 41.100 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 2.000 Ft-ot

Játsz velünk az onlineTombolával
Ha ezt a terméket választod, akkor az BalkonMarket 2db tobola szelvénnyel is megtömi az onlinePénztárcád

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000 visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a BalkonMarket webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

BalkonMarket véleményei:

Sándorné

2019-12-09 11:46:56

10


Minden rendben volt, az eladó nagyon készséges rendes volt, gyorsan megkaptam.

Viktor

2019-11-09 21:56:44

8.8


Minden rendben és korrektül ment.

Viktor eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Imre

2019-09-23 14:53:16

10


Segítőkész ügyintézés
Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán.