Timba Niki pelenkázó szekrény / komód 70 borostyán KÉSZLETRŐL AZONNAL VIHETŐ! A készlet erejéig!!!

Timba Niki pelenkázó szekrény / komód 70 borostyán KÉSZLETRŐL AZONNAL VIHETŐ! A készlet erejéig!!!
Babaszoba Bababútor Pelenkázó komód
BabyGolya-Shop.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

Kisebb szobák legideálisabb pelenkázó szekrénye. Részletes információ: Eltolható pelenkázó feltéttel ellátott. A pelenkázó feltét eltávolításával fiókos komóddá változik. MÉRETEK Külső méret feltét nélküli: 85 x 70 x 40.5 cm (magasság x szélesség x mélység) Külső méret feltéttel: 96 x 70 x 70.5 cm (magasság x szélesség x mélység) A méretben megfelelő pelenkázó lap mérete 70x 66 cm Teljes súly: 32,00 kg Dobozszám: 1 doboz Szállítási idő: a szállítás pontos időpontjáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon A PELENKÁZÓSZEKRÉNY RÉSZE A PELENKÁZÓFELTÉT IS, ÍGY AZT MÁR NEM KELL KÜLÖN MEGVÁSÁROLNI! A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk. Pelenkázó lapok itt találhatóak >>>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 26.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 1.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

BabyGolya-Shop.hu véleményei:

Tibor

2021-02-01 17:18:29

10


áttekinthető webáruház, gyors kiszállítás

Tibor eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Tibor

2021-02-01 17:18:11

10


minden szuper volt

Tibor eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrásné

2020-12-18 11:36:45

10


Még csak most kezdtem, nem tudok még véleményt mondani.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.