Timba Félix pelenkázó szekrény 106-os fehér-csillagos

Timba Félix pelenkázó szekrény 106-os fehér-csillagos
Babaszoba Bababútor Pelenkázó komód
BabyGolya-Shop.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

A 106-os pelenkázó szekrény már ismert termék a vásárlók számára, ahogyan a marás technika sem ismeretlen, azonban most előrukkoltunk egy új színnel a fehérrel, mely a Félix nevet kapta. Részletes termékleírás: A minta tekintetében egy új minta -csillag- került a pelenkázó szekrényre. A fehér egy letisztult szín, és éppen ennek köszönhetően kortalan, sosem megy ki a divatból. A fehér egy alapszín, éppen ezért a szoba berendezésekor csak a fanzázia szab határt, hogy milyen más színekkel gazdagítjuk tovább. A fehér szín egyben eleganciát is kölcsönöz. A pelenkázó szekrény funkciói, paraméterei: Széles kialakítása teszi kényelmessebbé és praktikusabbá kisebb társainál. A szekrény eltolható pelenkázófeltéttel van ellátva, melyet nem kell külön megvásárolnia, a termék tartalmazza azt. A feltét könnyedén eltávolítható, ekkor a pelenkázó egy esztétikus és vidám komóddá alakul át. Méretek: A méretben megfelelő pelenkázó lap mérete: 70x 66 cm Külső méret feltét nélkül: 85 x 107 x 43,2 cm (magasság x szélesség x mélység) Külső méret feltéttel: 97,6 x 107 x 73.2 cm (magasság x szélesség x mélység A termék összsúlya: 51 kg A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak. Szállítási idő: a szállítás pontos időpontjáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon A PELENKÁZÓSZEKRÉNY RÉSZE A PELENKÁZÓFELTÉT IS, ÍGY AZT MÁR NEM KELL KÜLÖN MEGVÁSÁROLNI! A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk. Pelenkázó lapok itt találhatóak >>>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 46.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 2.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a BabyGolya-Shop.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

BabyGolya-Shop.hu véleményei:

Ágota

2020-08-24 15:09:39

10


Nagyon jó igaz nem nagyon tudom hogy kell használni.

András

2020-08-09 16:27:56

10


minden ok

András eddig 9.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Bencze Zsuzsanna

2020-08-09 13:21:04

10


A rendelés és a szállítás teljes folyamatával elégedett voltam. A kapott tricikli pontosan olyan, mint amit megrendeltem. Az összeállítási útmutató magyar nyelvű változata azonban nem az általam megvásárolt tricikli összeállítását írta le. Viszont mellékeltek másik két idegen nyelvű útmutatót, amelyekben olyan részletes képes útmutató van, hogy a nyelv ismerete nélkül is egyszerűen meg tudtuk oldani az összeszerelést. Az online pénztárcát még rövid ideje használom, még csak 500 Ft-ot spóroltam vele, de nagyon jó dolognak tartom. A megrendeléseim kapcsán még több spórolásra törekszem azzal, hogy lehetőleg olyan webáruházból rendelek, ahol tudom ezt a lehetőséget használni.

Bencze Zsuzsanna eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.