Timba Fanni sarokszekrény 2 fiókos mandula-fehér

Timba Fanni sarokszekrény 2 fiókos mandula-fehér
Keresés Márkák szerint Timba Timba Fanni
BabyGolya-Shop.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

A komplett babaszoba fontos eleme a szekrény. A babának ahogy nő, egyre több ruhája, játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre. Termékleírás: Bútorcsaládunk legnagyobb terméke, mely képes a szobák kihasználatlan sarokrészét egy pillanat alatt praktikus szekrénnyé átalakítani. Akasztós és polcos részekkel egyaránt rendelkezik, így páratlan mennyiségű gyermekholmi tárolására képes. Az ajtók gázcsillapítású, önzáródó pántokkal felszereltek. A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak. MÉRETEK (MAGASSÁG X SZÉLESSÉG X MÉLYSÉG) A szekrény mérete: 187 x 80 x 80 cm SÚLY A termék összsúlya: 80 kg A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk. Szállítási idő: a szállítás pontos időpontjáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 71.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 3.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 10.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a BabyGolya-Shop.hu webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

BabyGolya-Shop.hu véleményei:

Ágota

2020-08-24 15:09:39

10


Nagyon jó igaz nem nagyon tudom hogy kell használni.

András

2020-08-09 16:27:56

10


minden ok

András eddig 9.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Bencze Zsuzsanna

2020-08-09 13:21:04

10


A rendelés és a szállítás teljes folyamatával elégedett voltam. A kapott tricikli pontosan olyan, mint amit megrendeltem. Az összeállítási útmutató magyar nyelvű változata azonban nem az általam megvásárolt tricikli összeállítását írta le. Viszont mellékeltek másik két idegen nyelvű útmutatót, amelyekben olyan részletes képes útmutató van, hogy a nyelv ismerete nélkül is egyszerűen meg tudtuk oldani az összeszerelést. Az online pénztárcát még rövid ideje használom, még csak 500 Ft-ot spóroltam vele, de nagyon jó dolognak tartom. A megrendeléseim kapcsán még több spórolásra törekszem azzal, hogy lehetőleg olyan webáruházból rendelek, ahol tudom ezt a lehetőséget használni.

Bencze Zsuzsanna eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.