Ovis 2 részes ágynemű garnitúra - rózsaszín panda macis

Ovis 2 részes ágynemű garnitúra - rózsaszín panda macis
Gyermek ágynemű Ovis ágynemű garnitúra (paplan + párna)
Ajándékötleteim Ágynemű Webáruház

KORREKT
10.0
WEBÁRHUÁZ

90x130 cm 100% pamut 2 részes ágynemű garnitúra fehér alapon - rózsaszín panda macis. 2 részes gyermek ágynemű 100% pamut borítással, műszál töltettel, ezeknek köszönhetően az ágynemű igazán puha, finom érzetet biztosít gyermeke számára! Méretek: 90x130 cm paplan és 38x48 cm lapos kispárna. 40 fokon mosható, akár huzat nélkül is használható.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.550 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Ajándékötleteim Ágynemű Webáruház véleményei:

Árpád

2020-12-10 10:31:54

10


Nagyon megvagyok elégedve mindennel,választék,rendelés és a szállítással mindebben segítőkészek voltak. Csak így tovább.

Árpád eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Hedvig

2020-07-03 07:27:17

10


Minden rendben volt

Gabriella

2020-03-12 14:13:05

10


Minden rendben volt a rendeléssel.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.