Tealabda házikó formába öntve titán bevonattal (tefilter)

Tealabda házikó formába öntve titán bevonattal (tefilter)
Adelikàtban

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size: 12px;"><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><strong><strong style="color: rgb(0, 0, 0);"><span style="font-size: 12px;"><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Valami újdonságra vágysz? Rozsdamentes acél teafilter egy elegáns és egyedi teatojás. Dobd fel a reggeli teádat ezzel a remek kiegészítővel! Rozsdamentes acélból készült, így nem olvad bele a teádba, csakis a teafű kellemes aromája elegyedik a bögrében. A teafilter könnyen szétkapható, mosogatóban és mosogatógépben is tisztítható.<span style="color:#000000;"></span></span></span></strong></strong></span></span> </p> <p><span style="font-size: 12px;"><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><strong><span style="color: rgb(255, 140, 0);"><u>Specifikációk:</u></span></strong></span></span> </p><strong><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:12px;"><span style="color:#000000;">- Színes titán bevonat<br /> - Sima és finom, évekig tartó<br /> - Egyedi tervezés, újszerű, professzionális<br /> - Nincs rozsda vagy elszíneződés<br /> - Élelmiszer minőségű, nincs rendellenes szag vagy folt<br /> - Könnyen tárolható és szállítható<br /> - Tökéletes a legtöbb teáscsészéhez</span></span></span></strong><br />   </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.100 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Adelikàtban véleményei:

Katalin

2022-03-28 13:50:51

9.5


Megfelel..

Istvánnéo

2021-06-24 10:08:35

10


Minden nagyon korrekt, és tisztességes volt. Köszönöm.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.