Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Fenyőkéreg - borovi kicsi 10-20mm - 80 L ZSÁKOS

A Fenyőkéreg - borovi kicsi 10-20mm - 80 L ZSÁKOS termékünk minden kertészetben és otthoni kertészek számára tökéletes választás. 

Az őshonos fenyőfák kérgéből készült, ez a fenyőkéreg kiváló minőségű és tartós anyag, amely számos előnnyel jár. A kicsi (10-20 mm) méretű kéregdarabok ügyesen fedik le a talajt, védelmet nyújtva a növényeknek a káros UV-sugárzástól, hőingadozástól és vízveszteségtől.

Ezenkívül a fenyőkéreg hatékonyan gátolja a gyomok növekedését, ezáltal időt és energiát takarítva meg Önnek. A kéreg rétege megakadályozza, hogy a gyomnövények kiszívják a növények tápanyagait és nedvességét. Így kevesebb vegyszerrel kell kezelnie a kertjét, ami környezetbarát megoldásnak számít.

A fenyőkéreg további előnye, hogy megőrzi a talaj nedvességét és hőmérsékletét, így ideális választás a talaj vízelvezetésének javítására. A nedvesség szinten tartása segíti a növények egészséges és virágzó állapotban tartását.

A 80 literes zsákban megvásárolható fenyőkéreg elegendő mennyiség a kertben vagy a kertben található területek lefedésére. A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a fenyőkéreg gyorsan és egyszerűen alkalmazható, függetlenül attól, hogy az új vagy meglévő növények köré helyezi.

Rendelje meg most a Fenyőkéreg - borovi kicsi 10-20mm - 80 L ZSÁKOS termékünket, és élvezze a könnyű telepítést és a hosszú távú előnyöket, amelyeket a fenyőkéreg nyújt a kertjének.

Mutass többet

Termék ár: 
2.400 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Tisztazöldkert Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Irodaszer
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.596.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem