Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
VolumineX - 30 db

A Voluminex egy különleges természetes összetételű étrend-kiegészítő, amelynek fő célja, hogy fokozza az emberi szervezetben termelt sperma mennyiségét és minőségét. A termék előnye, hogy számos természetes összetevőt tartalmaz, amelyek hatékonyan támogatják a férfiak egészségét és javítják a reproduktív funkciókat.

A Voluminex hatóanyagai között található a cink, amely elengedhetetlen az egészséges spermiumok termeléséhez. A B6-vitamin segíti a spermiumok fejlődését és az egészséges sejtosztódást. Az L-arginin elősegíti az egészséges véráramlást, ami fontos a megfelelő oxigén- és tápanyagellátás érdekében. A termék továbbá tartalmazza a L-carnitine-et, amely hozzájárul a spermiumok mozgékonyságához, valamint a maca gyökér kivonatát, amely javítja a termékenységet.

A Voluminex rendszeres szedése segít növelni a sperma mennyiségét, javítani a spermiumok minőségét, és elősegíti az egészséges reproduktív funkciókat. Ez a termék hatékonyan támogatja azokat a férfiakat, akiknek alacsony a spermiumok száma, vagy akiknek problémáik vannak a termékenységgel.

A Voluminex használata egyszerű, napi 1-2 kapszulát kell bevenni. A termék természetes összetevői biztonságosak és jól tolerálhatóak. Azonban mindig ajánlott előzetesen konzultálni az orvosával, különösen, ha bármilyen egészségügyi problémája van, vagy gyógyszereket szed.

Összességében a Voluminex egy hatékony természetes spermanövelő kapszula, amely elősegíti a sperma mennyiségének és minőségének növelését, és javítja a reproduktív funkciókat. A termék biztonságos és jól tolerálható, és segít a férfiaknak visszanyerni az önbizalmukat és az elégedettségüket a szexuális életükben.

Mutass többet

Termék ár: 
12.660 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Potencianövelők.eu webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Műköröm
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.500.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem