Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Satibo - 2db

Satibo potencianövelő tabletta

Egyre gyengébb az erekciója? Azt érzi, hogy gyengébben teljesít az ágyban? Megoldást keres a kezdődő merevedési problémáira?

A merevedési problémák a kor előrehaladtával egyre nagyobb valószínűséggel jelentkeznek, de fiatalabb korban is előfordulhatnak, melynek okai számottevők lehetnek.

A Satibo étrendkiegészítő kapszula megoldás lehet az Ön számára, hogy újra kielégítő szexuális élményben legyen része Önnek és partnerének. A kapszulák javíthatják a közérzetet, erősíthetik a nemi vágyat és pozitív hatással lehetnek a szellemi és fizikai teljesítő képességre.

A természetes összetevőknek hála a készítmény hatóanyagai gyorsan felszívódnak, ezért az akció előtt elegendő kb. fél órával korábban beszedni és a hatása akár 3 napig is fennállhat

Mit tartalmaz a Satibo étrendkiegészítő kapszula:

  • Kínai ördögcérna kivonat: a tradicionális kínai népi gyógyászat számos betegség gyógyítására használja mind a mai napig. Számos jótékony hatása mellett fokozza a vérkeringést, lassítja az öregedés folyamatát.
  • Ginzeng gyökér (Panax Ginseng): a kínai orvoslás állandó és alap gyógynövénye, amely általános élénkítő hatása mellett általánosan elismerten frissítő hatású. A ginzeng nem mellékesen lassíthatja az öregedési folyamatokat.
  • Barna mustár szárazmag kivonat: képes fokozni a keringést, magas C-vitamin, rost és tumorgátló anyagot is tartalmaz. Segíti a vér hatékonyabb áramlását.
  • Aranygyökér kivonat: növeli a szervezet energiaszintjét, erősítik a szervezet ellenálló-képességét, serkentik a fizikai és a mentális funkciókat, immunerősítő és antioxidáns hatásúak. 

Ajánlott adagolás:

3 naponta 1 kapszula!

Milyen hatást vált ki a Satibo étrendkiegészítő kapszula:

A Satibo potencianövelő a természetes hatóanyagoknak köszönhetően gyorsan felszívódik, ezért 35-40 perc alatt kifejti hatását, amely javítja a szexuális teljesítőképességet, hosszabb és tartósabb erekciót eredményezhet. Hosszabb szexuális együttlét valósulhat meg, illetve ejakuláció után gyorsan újraéledő és tartós merevedése lehet.

Mutass többet

Termék ár: 
4.190 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Potencianövelők.eu webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Biztonság
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.557.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem