Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Protezon Rapide - 4db

A Protezon Rapide egy hatékony és gyors hatású potencianövelő kapszula férfiak számára. Ez a termék kifejezetten azoknak a férfiaknak lett kifejlesztve, akiknek problémájuk van a merevedési zavarral, vagy egyszerűen csak szeretnének nagyobb, tartósabb és intenzívebb szexuális élményeket átélni.

A Protezon Rapide kapszulákban található hatóanyagok természetes eredetűek, így nem okoznak mellékhatásokat, és biztonságosan alkalmazhatóak. Az egyik fő hatóanyag az L-arginin, amely segíti a vérkeringést, így növeli a pénisz méretét és erősíti a merevedést. Az L-arginin emellett javítja a szexuális teljesítményt és az állóképességet is.

A Protezon Rapide kapszulákban található egyéb hatóanyagok is hozzájárulnak a termék hatékonyságához. A Maca gyökér kivonat javítja a libidót, így fokozza a szexuális vágyat. Az Epimedium kivonat, vagy más néven ördögcérna kivonat, szintén növeli a szexuális vágyat és javítja a teljesítményt. A Tribulus Terrestris pedig elősegíti a tesztoszteron termelést, amely kulcsfontosságú a szexuális teljesítményhez és az általános egészséghez.

A Protezon Rapide kapszulák gyors hatásúak, így az alkalmazásuk előtt csak 20-30 perccel szükséges bevenni őket. Egy adagban 2 kapszula található, amelyek hatása akár 6-8 órán át is fennmaradhat. Az alkalmazás során fontos, hogy ne lépje túl az ajánlott napi adagot, és hogy alkohol fogyasztása mellett ne szedje a kapszulákat.

A Protezon Rapide használata egyszerű és kényelmes. A termék diszkrét kiszerelésben érkezik, így könnyedén magával viheti azokat bárhová is megy. Ha szeretné élvezni az intenzívebb és hosszabb szexuális élményeket, akkor a Protezon Rapide tökéletes választás lehet Önnek.

Mutass többet

Termék ár: 
10.490 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Potencianövelők.eu webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
Alapvető élelmiszerek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.463.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem