Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Swedish Nutra Collagen 10000mg Fish 500ml (hal kollagén)

Prémium minőségű halkollagén peptideket tartalmazó,eredeti svéd formula alapján készülő, GMO és gluténmentes termék. Folyékony állagának köszönhetően gyorsan felszívódik, közel 100%-ban hasznosulnak a hatóanyagok.

A napi adag 10 000 mg hidrolizált kollagént tartalmaz, kiegészítve a kollagén beépüléséhez kötelező vitaminokkal, hialuronsavval.

Már 4 hetes folyamatos fogyasztás után a bőr érezhetően tömörebb, feszesebb lesz. Az optimális hatás elérésére napi 25 ml kollagénital elfogyasztása javallott, melyet a kupakon található adagolópohárral könnyen kimérhetsz. Bogyósgyümölcs ízű, géles állagú folyadék, melyet önmagában vagy vízzel ajánlott bevenni reggelente.

Ez a kollagénital I-es típusú kollagént tartalmaz, amely a leggyakoribb kollagén fajta, gyakorlatilag a szervezetünk minden szövetében előfordul, a bőrben nagy mennyiségben, a fogakban, ínakban, szalagokban, szemben. Hidrolizált formája miatt roppant könnyen emészthető, nagyon hamar beépül a szervezetünkbe. 

Mi az a kollagén és miért javasolt bizonyos életkor felett a pótlása?

A kollagén egy fehérje, amely az egész testünkben megtalálható. A bőrünk 90%-át alkotja, de jelen van a hajunkban, körmünkben, csontjainkban, porcokban, ínakban, szemünkben,a bélben. Fiatal korban a kollagéntermelés fokozott, ezért gyönyörű, feszes a bőr, nincsenek még ízületi fájdalmak. 20 éves kor felett azonban a kollagéntermelés lelassul és az idő előrehaladtával egyre kevesebb kollagént állít elő szervezetünk. Ezt észrevesszük magunkon, a bőr megereszkedik, veszít hidratáltságából, az ízületeink itt-ott fájhatnak, mert elkezdődik a porcok kopása. 30 éves kor felett ajánlott, 40 éves kor felett pedig szinte kötelező beépíteni az étrendkiegészítőink sorába.

A kollagént kívülről (krémek, szérumok formájában) nem tudjuk pótolni, ugyanis a kollagén molekulák mérete túl nagy ahhoz, hogy eljusson a bőr mélyebb rétegeibe. Ezért a saját szervezetünket kell több kollagéntermelésre ösztönözni, amire a kollgénitalok fogyasztása remek megoldás. 

Hogyan hat a Swedish Nutra Halkollagén? 

A Swedish Nutra Fish Collagen megfelelő arányban tartalmazza azokat a vitaminokat, amelyek fontosak a kollagén beépüléséhez. A folyamatos, napi kollagénpótlás során testünk a C vitamin segítségével az aminosavakból újra kollagént állít elő. A készítmény a szervezetünknek kollagéntermelés szempontjából legmegfelelőbb aminosavakat tartalmazza, így ezek a véráramba kerüléskor optimális arányban állnak rendelkezésre az új kollagénsejtek előállításához.

Miért válasszam a halkollagént?

A halkollagén legfontosabb előnye a könnyebb felszívódás, mivel kisebb molekulái vannak. A feldolgozás során magasabb a kollagén hozama, és környezetbarát a feldolgozása. Autoimmun diétába tökéletesen beilleszthető.

ÖSSZETEVŐK: szűrt ivóvíz, természetes gyümölcslé koncentrátum (narancs, alma, mandarin, guava, papaya, lime, mangó, ananász, szőlő), hidrolizált halkollagén, aminosavak: L-glicin, L-prolin, L-alanin, L-hidroxiprolin, L-glutaminsav, L-arginin, L-aszparginsav, L-szerin, L-lizin, L-leucin, L-valin, L-treonin, L-fenilalanin, L-izoleucin, L-hidroxilizin, L-metionin, L-hisztidin, L-tirozin, L-cisztein, L-aszkorbinsav, édesítők (fruktóz), ízesítő (természetes eper), természetes színezék (lila burgonya por), emulgeálószer (xantán gumi), frissesség megőrzők (kálium szorbát, nátrium benzoát), réz glükonát, nátrium hialuronát, szabályozók (citromsav, almasav), édesítő (szteviol glikozid), metilkobalamin.

Mutass többet

Termék ár: 
8.200 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Nutralife.hu webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Táska
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.239.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem