Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Karcsú útitárs HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/16GB DDR4/256SSD/14" Laptop

Vékony, könnyű és munkára termett

A lenyűgözően vékony és könnyű HP EliteBook 840 készülékkel a felhasználók, magas vállalati szintű teljesítményt biztosító technológia használatával végezhetik el feladataikat, maradhatnak kapcsolatban és működhetnek együtt másokkal, így az irodán belül és kívül is hatékonyan dolgozhatnak.

Hordozható erőmű Nagy teljesítményű technológia és hosszú akkumulátor-üzemidő 6. generációs Intel® Core™ processzorokkal és PCIe Gen3 SSD-vel3. A legnagyobb igénybevételt jelentő üzleti alkalmazásokhoz és a gyors adateléréshez optimális teljesítményt biztosít DDR4 memória és az opcionális kettős tárolás.

Minden szükséges portot tartalmazó új, vékony kialakítás Hardverkulcsok nélkül érheti el a fontos portokat.

A mindössze 18,9 mm-es, ultravékony és könnyű HP EliteBook 840 többek között VGA-, DisplayPort-, RJ-45, USB- és USB-C™ porttal, valamint vállalati dokkolási funkciókkal van felszerelve.

Kívül-belül biztonságos  

A HP segít megóvni eszközeit a kártevő szoftverek támadásaitól és a vizuális adatlopástól.

A dinamikus védelmi funkcióval ellátott HP Sure Start megvédi eszközeit a BIOS-támadásoktól, emellett az opcionális HP Sure View beépített adatvédelmi szűrő segítségével egyetlen gombnyomással eltakarhatja a képernyőt a kíváncsi tekintetek elől.

Együttműködésre tervezve Cserélje le kihangosítóját a Bang & Olufsen hangrendszerrel és a HP zajcsökkentő szoftverével felszerelt HP EliteBook 840 készülékre, amely hatékony együttműködést tesz lehetővé olyan alkalmazásokban, mint a Skype for Business.

 A nagy teljesítményű, karcsú és könnyű HP EliteBook 840 segítségével egész nap hatékonyan dolgozhat.

A 3M adatvédelmi technológiát használó opcionális HP Sure View5 beépített adatvédelmi szűrő azonnali védelmet biztosít a vizuális adatlopás ellen.

A képernyő egyetlen gombnyomásra elsötétül a közelében állók számára, míg Ön továbbra is világosan láthatja a tartalmát. A dinamikus védelmi funkcióval ellátott HP Sure Start 15 percenként vizsgálja a BIOS rendszert – észleli a támadásokat és a rendszer sérüléseit, majd önjavító funkciójával automatikusan helyreállítja a BIOS rendszert.

A nagy pontosságú HP Premium billentyűzet kiváló egyensúlyt kínál a kényelem és a visszajelzés között. Külső tárhely igénybevétele nélkül élvezheti az Ön számára szükséges sebességet és tárhelyet.

A kettős meghajtókonfiguráció révén felgyorsítható a rendszerindítás, a felébresztés, a rendszer gyors SSD-vel üzemeltethető, a fájlokhoz pedig nagy kapacitású merevlemez biztosít folyamatos hozzáférést.

A MIL-STD 810G teszteken megfelelt EliteBook gép bármilyen feladattal megbirkózik. Fedezze fel a HP Clear Sound AMP és a HP EliteBook 840 készülék hangszórói használatával élvezhető, kiváló hangminőséget.

A HP zajcsökkentő szoftverrel kiszűrheti a háttérzajokat, például a billentyűzet hangját.  

Mutass többet

Termék ár: 
94.998 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 4.500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) NaniPC.hu Számítástechnika webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Kreatív hobbi
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
991.428.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem